Güncelleme sonrası ben de aynı sorun oluştu. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?Selamlar öncelikle, sorunum bügun oldu. Bundan öncesinde hiçbir şey yoktu ama bügun sorun yaşadım. Armoury Crate user session yüksek işlemci kullanıyor. Fazla anlamıyorum böyle işlerden, ne yapabilirim?
Güncelleme sonrası ben de aynı sorun oluştu. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
Evet %20'lerde CPU harcıyor. Fakat pc ile ilgili bir sıkıntı değil bu son gelen güncelleme ile oldu ben de uygulamada bir sıkıntı var herhaldeValla bende sildim yükledim düzeldi sonra yeniden başlattım gene aynı sorun oldu sonra armoury crate hizmet hatası vermeye başladı yarın aldığımız yere gidip göstereceğiz
Şuan resimdeki hizmetler çalışmamakta bir sıkıntı yok fakat fan modunu felan değiştiremiyorum klavye ışığıda aynı şekilde
Anlıcan armoury crate uygulaması çalışmıyor
Sizdede aynı şekilde CPU harciyor degilmi ?
Laptop mı kullanıyorsunuz ben laptop kullanıyorum ve bilgisayar açıldığında hangi modda olduğunu gösteriyordu ve bugün farklı bir modda olduğunu gösterdi anlamadım bende uygulama sıkıntılı diye düşünüyorum resminide göstereceğim hangi simge çıktığıEvet %20'lerde CPU harcıyor. Fakat pc ile ilgili bir sıkıntı değil bu son gelen güncelleme ile oldu ben de uygulamada bir sıkıntı var herhalde
Bu gösterdiği ekranın modu ekran modunu değiştirdikçe renk ayarları falan yapıyor. Bu yeni geldi güncelleme ile. Evet ben de laptop kullanıyorum ASUS TUF Gaming f15 fx506lıLaptop mı kullanıyorsunuz ben laptop kullanıyorum ve bilgisayar açıldığında hangi modda olduğunu gösteriyordu ve bugün farklı bir modda olduğunu gösterdi anlamadım bende uygulama sıkıntılı diye düşünüyorum resminide göstereceğim hangi simge çıktığı
Ben bayadır uygulamayı güncellemiyorum o yüzden ne olduğunu bilmiyordum sağul yarın veya başka bir gün aldigimiz yere gideceğiz inşallah çözülür sorun büyük ihtimalle PC sıfırlıcaklar sen bir çözüm bulursan buraya yazarsan sevinirimBu gösterdiği ekranın modu ekran modunu değiştirdikçe renk ayarları falan yapıyor. Bu yeni geldi güncelleme ile. Evet ben de laptop kullanıyorum ASUS TUF Gaming f15 fx506lı
Dostum sildim ve geri yükledim şuan sorun çözülmüş gibi duruyor fakat emin değilim ilerleyen zamanlarda ne olacağını. Bilgisayar ile ilgili bir sıkıntı olmadığına eminim sorun kesinlikle uygulamadan kaynaklanıyor. Uygulamaya işlemcinin bir kısmını hapis ediyor ve işlemci 60 derecelere kadar çıkıyor işlemci ısınınca dolayısıyla fanlar da 3800 RPM' e kadar çıkıyor soğutmak için. Yabancı kaynaklara da baktım bizimle aynı sorunu yaşayan birçok insan var umarım en kısa sürede ASUS bir çözüm üretir. Sen yine aldığın yere götürmek istiyorsan götür için rahat etsin. Ben de en kısa sürede müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildireceğim.Ben bayadır uygulamayı güncellemiyorum o yüzden ne olduğunu bilmiyordum sağul yarın veya başka bir gün aldigimiz yere gideceğiz inşallah çözülür sorun büyük ihtimalle PC sıfırlıcaklar sen bir çözüm bulursan buraya yazarsan sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.