Armoury Crate yüksek işlemci kullanımı

Efeates01

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, sorunum bügun oldu. Bundan öncesinde hiçbir şey yoktu ama bügun sorun yaşadım. Armoury Crate user session yüksek işlemci kullanıyor. Fazla anlamıyorum böyle işlerden, ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• armourycrate.png
    armourycrate.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 119
Bence bir rapor oluşturun veya silip tekrar kurmayı deneyin. Kurduktan sonra da takibinde kalın. Anlık gelişen bir durum mu yoksa süreklileşen bir durum mu kontrol edin.
Armoury Crate yerine Aura Sync yüklemenizi de öneririm. Armouryden çok bu şekilde şikayet alınıyor. İşlemcinizi elinize verebilir o sıcaklıklarla.

Selamlar öncelikle, sorunum bügun oldu. Bundan öncesinde hiçbir şey yoktu ama bügun sorun yaşadım. Armoury Crate user session yüksek işlemci kullanıyor. Fazla anlamıyorum böyle işlerden, ne yapabilirim?
Güncelleme sonrası ben de aynı sorun oluştu. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Güncelleme sonrası ben de aynı sorun oluştu. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

Vallahi bende sildim yükledim düzeldi sonra yeniden başlattım gene aynı sorun oldu sonra Armoury Crate hizmet hatası vermeye başladı yarın aldığımız yere gidip göstereceğiz.

Şu an resimdeki hizmetler çalışmamakta bir sıkıntı yok fakat fan modunu falan değiştiremiyorum klavye ışığıda aynı şekilde.
Anlayacağın Armoury Crate uygulaması çalışmıyor.

Sizde de aynı şekilde CPU harciyor degil mi?

Valla bende sildim yükledim düzeldi sonra yeniden başlattım gene aynı sorun oldu sonra armoury crate hizmet hatası vermeye başladı yarın aldığımız yere gidip göstereceğiz

Şuan resimdeki hizmetler çalışmamakta bir sıkıntı yok fakat fan modunu felan değiştiremiyorum klavye ışığıda aynı şekilde
Anlıcan armoury crate uygulaması çalışmıyor

Sizdede aynı şekilde CPU harciyor degilmi ?
Evet %20'lerde CPU harcıyor. Fakat pc ile ilgili bir sıkıntı değil bu son gelen güncelleme ile oldu ben de uygulamada bir sıkıntı var herhalde

Evet %20'lerde CPU harcıyor. Fakat pc ile ilgili bir sıkıntı değil bu son gelen güncelleme ile oldu ben de uygulamada bir sıkıntı var herhalde
Laptop mı kullanıyorsunuz ben laptop kullanıyorum ve bilgisayar açıldığında hangi modda olduğunu gösteriyordu ve bugün farklı bir modda olduğunu gösterdi anlamadım bende uygulama sıkıntılı diye düşünüyorum resminide göstereceğim hangi simge çıktığı

Dosya Ekleri

• IMG_20210329_192151.jpg
    IMG_20210329_192151.jpg
    194,8 KB · Görüntüleme: 59
Laptop mı kullanıyorsunuz ben laptop kullanıyorum ve bilgisayar açıldığında hangi modda olduğunu gösteriyordu ve bugün farklı bir modda olduğunu gösterdi anlamadım bende uygulama sıkıntılı diye düşünüyorum resminide göstereceğim hangi simge çıktığı
Bu gösterdiği ekranın modu ekran modunu değiştirdikçe renk ayarları falan yapıyor. Bu yeni geldi güncelleme ile. Evet ben de laptop kullanıyorum ASUS TUF Gaming f15 fx506lı

Bu gösterdiği ekranın modu ekran modunu değiştirdikçe renk ayarları falan yapıyor. Bu yeni geldi güncelleme ile. Evet ben de laptop kullanıyorum ASUS TUF Gaming f15 fx506lı
Ben bayadır uygulamayı güncellemiyorum o yüzden ne olduğunu bilmiyordum sağul yarın veya başka bir gün aldigimiz yere gideceğiz inşallah çözülür sorun büyük ihtimalle PC sıfırlıcaklar sen bir çözüm bulursan buraya yazarsan sevinirim

Pc sıfırlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü uygulamayı silince de sorun çözülüyor eski sürümü bulup indireceğim sorun çözülürse buraya yazarım
Ben bayadır uygulamayı güncellemiyorum o yüzden ne olduğunu bilmiyordum sağul yarın veya başka bir gün aldigimiz yere gideceğiz inşallah çözülür sorun büyük ihtimalle PC sıfırlıcaklar sen bir çözüm bulursan buraya yazarsan sevinirim
Dostum sildim ve geri yükledim şuan sorun çözülmüş gibi duruyor fakat emin değilim ilerleyen zamanlarda ne olacağını. Bilgisayar ile ilgili bir sıkıntı olmadığına eminim sorun kesinlikle uygulamadan kaynaklanıyor. Uygulamaya işlemcinin bir kısmını hapis ediyor ve işlemci 60 derecelere kadar çıkıyor işlemci ısınınca dolayısıyla fanlar da 3800 RPM' e kadar çıkıyor soğutmak için. Yabancı kaynaklara da baktım bizimle aynı sorunu yaşayan birçok insan var umarım en kısa sürede ASUS bir çözüm üretir. Sen yine aldığın yere götürmek istiyorsan götür için rahat etsin. Ben de en kısa sürede müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildireceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı