Armoury Crate'e Alternatif

Modlara not: Uygulama, içerik bana aittir, video bana aittir, arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum. Uygulama özellikleinin tamamını GitHub'da yazdığım için oradan ayrı bir şey yazmam pek mümkün değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugün sizlere keşfedip çok beğendiğim ve kesinlikle Türkçeleştirmem gerek diyerek giriştiğim bir uygulamayı anlatmak istiyorum.
Uygulamayı kendim Türkçe'ye çevirip birkaç ufak ayar ve optimizasyon ekleyip sizlere sunuyorum. Umarım uygulama hoşunuza gider. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük bir ekranda, ASUS'un kocaman Armoury Crate uygulamasında sağladığı hizmetlerin hepsini veren bir uygulama. Armoury Crate'i direkt sildirdi. Basit stabil hızlı ve sorunsuz bir kullanımı var. Hamzaya teşekkür edip bundan sonra bu programı kullanıyorum

Yeni sürüm çıktı. v0.39

Son düzenleme:
@Teccno BIOS 313 gelmiş çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
İnşallah sorunların hepsi düzelir...

Güncellemeyi yaptın mı?

Eki Görüntüle 1716979

Yaptım. Ama yani PC'yi çok kullanmadım. Dün oyun oynuyordum arkadaşlarla ilk defa batarya azaldı %30'lara düşmüş sürekli lag oluyordu anlık acaba ne oluyor diye anlamaya çalışırken bir baktım %29 %30 geziyor batarya. Niye böyle oldu anlamadım. Daha önceden de oyun oynuyordum da hiç batarya bitmiyordu.

Oynadığım oyun da tribes of midgard Assassin's Creed vb değil

Daha önceden de oyun oynuyordum da hiç batarya bitmiyordu.

Demek ki azalıyordu ama pil yüzdenizde değişim olmuyordu, yanlış ölçüyormuş. Benim yaşadığım oluyor size de :/

Elinize sağlık hocam. Forumdan bunların çıkması gurur verici

Demek ki azalıyordu ama pil yüzdenizde değişim olmuyordu, yanlış ölçüyormuş. Benim yaşadığım oluyor size de :/

Ama FPS düşüşünü hissederdim öyle bir şey önceden de olsaydı cidden sistem performansı aşırı düşüyor %30'lara inince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…