S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Merhaba, Armoury ve Aura Crate uygulamalarını indirdim fakat kullanılabilir aygıt yok diyor? (ASUS B460M-PLUS WI-FI) Dosya Ekleri Ekran görüntüsü armoury 2021-01-07 115808.png 274,4 KB · Görüntüleme: 630
Merhaba, Armoury ve Aura Crate uygulamalarını indirdim fakat kullanılabilir aygıt yok diyor? (ASUS B460M-PLUS WI-FI)
KS KS S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #11 371129 dedi: Armoury'de ekran görüntüsü alıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 371129 dedi: Hocam Armoury Crate indirin. Genişletmek için tıkla... indirdim uninstall butonuna tıklıyorum yüklüyor tekrar aynı şey Artı 0 Eksi
371129 dedi: Armoury'de ekran görüntüsü alıp atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 371129 dedi: Hocam Armoury Crate indirin. Genişletmek için tıkla... indirdim uninstall butonuna tıklıyorum yüklüyor tekrar aynı şey
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #12 SinanTuranoglu dedi: İndirdim uninstall butonuna tıklıyorum yüklüyor tekrar aynı şey. Genişletmek için tıkla... Neyi yüklüyor? Senin ekran görüntüsü attığın şey Aura crate idi. Aura crate i dediğim gibi kullanacaksın. Artı 0 Eksi
SinanTuranoglu dedi: İndirdim uninstall butonuna tıklıyorum yüklüyor tekrar aynı şey. Genişletmek için tıkla... Neyi yüklüyor? Senin ekran görüntüsü attığın şey Aura crate idi. Aura crate i dediğim gibi kullanacaksın.
KS KS S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #13 Tek7HackDedi dedi: Neyi yüklüyor? Senin ekran görüntüsü attığın şey Aura crate idi. Aura crate i dediğim gibi kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... evet onlar aura crate di. armoury uygulamasına uninstall a tıklıyorum yükleniyor yeniden başlıyor sonra aynı Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Neyi yüklüyor? Senin ekran görüntüsü attığın şey Aura crate idi. Aura crate i dediğim gibi kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... evet onlar aura crate di. armoury uygulamasına uninstall a tıklıyorum yükleniyor yeniden başlıyor sonra aynı
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #14 SinanTuranoglu dedi: Evet onlar Aura crate di. Armoury uygulamasına uninstall a tıklıyorum yükleniyor yeniden başlıyor sonra aynı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
SinanTuranoglu dedi: Evet onlar Aura crate di. Armoury uygulamasına uninstall a tıklıyorum yükleniyor yeniden başlıyor sonra aynı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #15 Tek7HackDedi dedi: Ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2.png 85,6 KB · Görüntüleme: 518 Ekran görüntüsü 2021-01-10 192445.png 95,5 KB · Görüntüleme: 474 Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #16 @SinanTuranoglu Finish demen lazım. Finish dedikten sonra ne oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #17 Tek7HackDedi dedi: @SinanTuranoglu Finish demen lazım. Finish dedikten sonra ne oluyor? Genişletmek için tıkla... hiçbirşey uygulama kapanıyor Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: @SinanTuranoglu Finish demen lazım. Finish dedikten sonra ne oluyor? Genişletmek için tıkla... hiçbirşey uygulama kapanıyor
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #18 SinanTuranoglu dedi: Hiçbir şey uygulama kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sonra açılmıyor mu uygulama? Finish dedikten sonra Windows arama yerine gelip Armoury Crate yazınca ne çıkıyor? Artı 0 Eksi
SinanTuranoglu dedi: Hiçbir şey uygulama kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sonra açılmıyor mu uygulama? Finish dedikten sonra Windows arama yerine gelip Armoury Crate yazınca ne çıkıyor?
KS KS S SinanTuranoglu Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #19 Tek7HackDedi dedi: Sonra açılmıyor mu uygulama? Finish dedikten sonra Windows arama yerine gelip Armoury Crate yazınca ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... en başa dönüyor,yine o iki seçeneği işaretliyorum bilgisayarı yeniden başlatıyor yine aynı. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Sonra açılmıyor mu uygulama? Finish dedikten sonra Windows arama yerine gelip Armoury Crate yazınca ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... en başa dönüyor,yine o iki seçeneği işaretliyorum bilgisayarı yeniden başlatıyor yine aynı.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 10 Ocak 2021 #20 SinanTuranoglu dedi: En başa dönüyor, yine o iki seçeneği işaretliyorum bilgisayarı yeniden başlatıyor yine aynı. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır a gelip görsel de ki uygulamaları kaldır. Ardından şu linkden tekrar indir. ASUS Aura: Campaigns Personalize your gaming rig with Aura RGB lighting and synchronize effects with a vast portfolio of Aura Sync capable gear. www.asus.com Bu arada bilgisayarına başka bir program yükledin mi? RAM, klavye, mouse gibi? Artı 0 Eksi
SinanTuranoglu dedi: En başa dönüyor, yine o iki seçeneği işaretliyorum bilgisayarı yeniden başlatıyor yine aynı. Genişletmek için tıkla... Program ekle veya kaldır a gelip görsel de ki uygulamaları kaldır. Ardından şu linkden tekrar indir. ASUS Aura: Campaigns Personalize your gaming rig with Aura RGB lighting and synchronize effects with a vast portfolio of Aura Sync capable gear. www.asus.com Bu arada bilgisayarına başka bir program yükledin mi? RAM, klavye, mouse gibi?