Arnıca X-Vert 27.5 jant alüminyum kadro shimano vites alınır mı?

Bence alınmaz.

Bunun yerine Corelli Snop alınabilir. Benzer bütçelere geliyor ve giriş seviyesinde başarılı bir ürün.

Bence alınmaz.

Bunun yerine Corelli Snop alınabilir. Benzer bütçelere geliyor ve giriş seviyesinde başarılı bir ürün.

taksitle alacağım hocam arnica daha uyguna geliyor

Ürün resminin altında, peşin fiyatına 6 taksit yapılabilen kartlar mevcut. Biri bile mi yok?
hocam bonus kart var bizde ama aileme soracağım teşekkürler bu bisikletin artıları ve eksilerini söyleyebilirmisin rica etsem veya benim attığımla arasındaki farkları

1. Kadrosu çoğu firmanın orta seviye bisikletiyle yarışır.
  2. Gidon kısmında kullanılan bazı parçalar giriş seviyesine göre iyi kalitede.
  3. Disk fren.
  4. Mitas lastikle geliyor(lastik bazen değişkenlik gösterebiliyor, stok durumuna göre).
  5. Selesi nispeten rahat.
Kötü kısımlarına gelirsek.
  1. Ruble ata marka ama bu sorun değil. 14-28T Tourney'in takliti. Kalitesi onun kadar iyidir. Kolay kolay bozulmaz.
  2. Mitas lastikler ıslakta biraz korkutuyor.
  3. Kaynak yerleri belirgin ama bunu ben eksi olarak nitelendirmem. Siyah renkle birlikte güzel gözüktüğünü düşünüyorum. Çoğu kişi - olarak nitelendirdiğinden ekliyorum.
  4. Fren Dacron yani Corelli'nin kendi markası.
  5. Maşa Dacron.

Bence hidrolik frenlerin Dacron olması büyük problem değil. Giriş seviye V frenlerden en kötü %20-30 daha iyi performans veriyor.

Bisikletle sürekli kaldırımdan atlamayacaksanız maşa da sorun değil. Düzgün kullanıldığı sürece sorun yaratmaz.

Mitas lastiğinin iyi yanı fason ürünlerle kıyaslanınca ortaya çıkıyor. Kötü yanı ise giriş seviyesi olduğundan parlak ve biraz ıslak asfaltta kaydığını hissediyorsunuz. Bana göre bu eksi bir özellik değil. Sonuçta bisikletin kendisi de giriş seviyesi. Tabii gene de belirttim.

1. Kadrosu çoğu firmanın orta seviye bisikletiyle yarışır.
  2. Gidon kısmında kullanılan bazı parçalar giriş seviyesine göre iyi kalitede.
  3. Disk fren.
  4. Mitas lastikle geliyor(lastik bazen değişkenlik gösterebiliyor, stok durumuna göre).
  5. Selesi nispeten rahat.
Kötü kısımlarına gelirsek.
  1. Ruble ata marka ama bu sorun değil. 14-28T Tourney'in takliti. Kalitesi onun kadar iyidir. Kolay kolay bozulmaz.
  2. Mitas lastikler ıslakta biraz korkutuyor.
  3. Kaynak yerleri belirgin ama bunu ben eksi olarak nitelendirmem. Siyah renkle birlikte güzel gözüktüğünü düşünüyorum. Çoğu kişi - olarak nitelendirdiğinden ekliyorum.
  4. Fren Dacron yani Corelli'nin kendi markası.
  5. Maşa Dacron.

Bence hidrolik frenlerin Dacron olması büyük problem değil. Giriş seviye V frenlerden en kötü %20-30 daha iyi performans veriyor.

Bisikletle sürekli kaldırımdan atlamayacaksanız maşa da sorun değil. Düzgün kullanıldığı sürece sorun yaratmaz.

Mitas lastiğinin iyi yanı fason ürünlerle kıyaslanınca ortaya çıkıyor. Kötü yanı ise giriş seviyesi olduğundan parlak ve biraz ıslak asfaltta kaydığını hissediyorsunuz. Bana göre bu eksi bir özellik değil. Sonuçta bisikletin kendisi de giriş seviyesi. Tabii gene de belirttim.

Hocam okudum ki ileriki zaman için maşa ruble ve fren önerisi yaparsanız sevinirim bisikletle ilgilenmeyi severim

İleri zaman için maşa veya fren değişimi yapmak yerine direkt olarak üst model Shimano Deore ile donatılmış bisiklete geçmenizi öneririm.

Her maşa her bisiklete olmuyor. Olsa bile bilyeler olmuyor, gidon sapı kısa geliyor. Bir ton dert olabiliyor.

Bu bisiklet, doğru bakım yapıldığı sürece sizi 2-3 yıl idare eder. Yağ ve balata bakımı yeterli...

İleri zaman için maşa veya fren değişimi yapmak yerine direkt olarak üst model Shimano Deore ile donatılmış bisiklete geçmenizi öneririm.

Her maşa her bisiklete olmuyor. Olsa bile bilyeler olmuyor, gidon sapı kısa geliyor. Bir ton dert olabiliyor.

Bu bisiklet, doğru bakım yapıldığı sürece sizi 2-3 yıl idare eder. Yağ ve balata bakımı yeterli...
anladım hocam teşekkürler alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı