PCMeraklısıBiri
Hectopat
Daha fazla
Kreatini bir ölçek ağzına dök üstüne bol su iç. Boşuna suyla karıştırıp eziyet etme kendine. Ara vermene gerek yok, düzenli su içtiğin sürece kreatin bir zarar vermez.
Sağ olun hocam, linkte bırakmıştım aromalı olanı sipariş geçeceğim.
Antrenman öncesi-sonrası almam fark eder mi?
Aromalı olanı aldım ben de tadı fena değil. Capri-sun gibi. Normal de kötü olur aromalar bu iyi tavsiye ederim fiyatı uygun gayet. Protein tozu da var lansmanda alabilirsin. Sabah al creatini gün içinde içtiğin su miktarını arttırır. İstediğin zaman alabilirsin sana kalmış.
Supplement kullanımın fazlaysa eğer, aromalı ekstra bir ürün bayabilir. Örneğin protein tozu kullanıyorsundur o da aromalı, pre-workout kullanıyorsundur o da aromalı, eaa kullanıyorsundur o da aromalı. Eğer böyle bir durum yoksa sorun olmaz, fazla koyarsın gramını tamamlamak için.
İsteseniz de kırmızı etten yeterli miktar kreatin alamazsınız zaten. 5 gram kreatin için aşağı yukarı 1.5 kilo çiğ et yemeniz gerek, pişmiş olarak 1.8-2 kilo eder.İşin özü spora başlayalı 4 ay oldu.
İlk kez supplement kullanacağım.
Kırmızı et fiyatları malum, kreatine yöneldim bu yüzden.
Hocam kreatin elime ulaştı ama yükleme yapmam şart mı? 3-5g başlayıp devam edersem ne kadar sürede farkettirir kendini?İsteseniz de kırmızı etten yeterli miktar kreatin alamazsınız zaten. 5 gram kreatin için aşağı yukarı 1.5 kilo çiğ et yemeniz gerek, pişmiş olarak 1.8-2 kilo eder.
Yukleme yapmaya gerek yok, gunluk bir olcek yeterli. 1 ay icinde farkettirecektir.Hocam kreatin elime ulaştı ama yükleme yapmam şart mı? 3-5g başlayıp devam edersem ne kadar sürede farkettirir kendini?
@alafranga
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.