B sınıfı ehliyetim var, 60K'ya 1000 Km'de motor buldum: Arora ar06. sizce alınır mı?
Motor hakkında bilgisi olan varsa yazsın.
TK03 ile arasında kaldım. 2. el 1000 km TK03 buldum, o da 53K.
2. el motorları alırken neye dikkat etmem gerekiyor, bilgilendirirseniz güzel olur.
Motosikletten anlamıyorum.
Kardeşim dalgamı geçiyorsun? B ehliyetim var diyorum bu motorları nasıl alayim B ehliyetine uygun bir şey önerilmesi gerekiyor A1 ehliyetlik motorları ne yapayim ben?
Kardeşim dalgamı geçiyorsun? B ehliyetim var diyorum bu motorları nasıl alayim B ehliyetine uygun bir şey önerilmesi gerekiyor A1 ehliyetlik motorları ne yapayim ben?
Parçaları çok kalitesiz, grenajlar dağılıyor bir süre sonra. Bu iki motorun tek iyi yanı parçaları çok ucuz bu sebeple yeni başlayanlar düşünce ucuza değiştirir bir de piyasası hızlı.
Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Alınmaz derken bu arada bu fiyata alınmaz. Sıfırı zaten 67 bin TL. 40 bin TL bence değeri.
Parçaları çok kalitesiz, grenajlar dağılıyor bir süre sonra. Bu iki motorun tek iyi yanı parçaları çok ucuz bu sebeple yeni başlayanlar düşünce ucuza değiştirir bir de piyasası hızlı.
Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Alınmaz derken bu arada bu fiyata alınmaz. Sıfırı zaten 67 bin TL. 40 bin TL bence değeri.
Hala üslubun çok kötü. Ben hangi 125cc motoru önerdim sana son mesajımda söyler misin. AR06'yı övmüyor, TK03'e göre daha iyi olduğunu anlatıyor o da bir enjeksiyon olması iyi başka pek bir şey demiyor.