Arora AR06 alınır mı?

harikaporsuk

Femtopat
Daha fazla  
B sınıfı ehliyetim var, 60K'ya 1000 Km'de motor buldum: Arora ar06. sizce alınır mı?
Motor hakkında bilgisi olan varsa yazsın.
TK03 ile arasında kaldım. 2. el 1000 km TK03 buldum, o da 53K.
2. el motorları alırken neye dikkat etmem gerekiyor, bilgilendirirseniz güzel olur.
Motosikletten anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim dalgamı geçiyorsun? B ehliyetim var diyorum bu motorları nasıl alayim B ehliyetine uygun bir şey önerilmesi gerekiyor A1 ehliyetlik motorları ne yapayim ben?
Pardon görmemişim, siz de üslubunuzu düzeltin. İki motor da kalitesiz, TK03'den ufak tefek farkları var tek büyük farkı enjeksiyonlu olması.

Uslüp normal. İki motorda kalitesiz mi :D

Neye göre kalitesiz diyorsun? O bütçelere daha iyisini önerir misin kardeşim :)
Parçaları çok kalitesiz, grenajlar dağılıyor bir süre sonra. Bu iki motorun tek iyi yanı parçaları çok ucuz bu sebeple yeni başlayanlar düşünce ucuza değiştirir bir de piyasası hızlı.

Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz derken bu arada bu fiyata alınmaz. Sıfırı zaten 67 bin TL. 40 bin TL bence değeri.

Parçaları çok kalitesiz, grenajlar dağılıyor bir süre sonra. Bu iki motorun tek iyi yanı parçaları çok ucuz bu sebeple yeni başlayanlar düşünce ucuza değiştirir bir de piyasası hızlı.

Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz derken bu arada bu fiyata alınmaz. Sıfırı zaten 67 bin TL. 40 bin TL bence değeri.

Kardeşim benimle dalga geçiyor olmalısın yada sende problem var diyorum ki B ehliyetim var 125cc motor nasıl alayim halen 125cc motor öneriyorsun.

Videodada zaten Arora ar06 yı öneriyor tk 03 den daha iyi diyor adamda arorayı övüyor sen motorları kötülüyorsun

Cevap vermek için cevap veriyorsun bir şey bildiğinde yok B ehliyetine sahip olan kişi 125cc motor nasıl sürsün??

Ruhsatında 50cc yazanları kullanabilirim iki seferdir 125cc motor öneriyorsun :D

Kardeşim benimle dalga geçiyor olmalısın yada sende problem var diyorum ki B ehliyetim var 125cc motor nasıl alayim halen 125cc motor öneriyorsun.

Videodada zaten Arora ar06 yı öneriyor tk 03 den daha iyi diyor adamda arorayı övüyor sen motorları kötülüyorsun

Cevap vermek için cevap veriyorsun bir şey bildiğinde yok B ehliyetine sahip olan kişi 125cc motor nasıl sürsün??

Ruhsatında 50cc yazanları kullanabilirim iki seferdir 125cc motor öneriyorsun :D
Hala üslubun çok kötü. Ben hangi 125cc motoru önerdim sana son mesajımda söyler misin. AR06'yı övmüyor, TK03'e göre daha iyi olduğunu anlatıyor o da bir enjeksiyon olması iyi başka pek bir şey demiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı