Arora cappucino 50/80cc alınır mı?

Görünüş olarak çok hoşuma giden bir model scooter tarzı istiyorsanız alabilirsiniz fakat 50CC'nim trafikte sorun cıkarıcagını unutmayın. sorun cıkarmaktan kastım hızlanma, sollama kabiliyeti vs. beklemeyin. Tam bilgi sahibi değilim ama bu modelin kayışlı olduğunu unutmayın. Genelde zincir önerilir.

Sıfırı 70.000 TL ilk deneyimim olacak b ehliyetim var, sigorta mtv filan gerekmiyor.

@Görkem Umut
bu bütçelerde niye çin bakıyorsunuz ki ? 2 ay öncesinde activa'lar bayilerde 75-80 bin tl arasına kampanyada veriliyordu. Hala devam ediyor mu emin değilim ama o bütçelerde en kötü hint malı bir scooter alabilirsiniz. Bu bütçelerde çinlilere bulaşmayın derim.

ehliyetim yok sadece ruhsatta 50cc olabilir başka motor tavsiyeniz varmıdır
Bütçe 100K

@doktorzx2

@cinar_yasarrr
Paranın 20 biniyle ehliyet alıp Raider 125 alsanız daha iyi zaten kısa sürer yazılı sınava girmenize gerek yok ehliyetiniz var ise.

Ruhsatta 50cc olan ama 125cc olan Altai markasının motorları var sanırım Rest Motor'da 125cc yapıyorlar ama ruhsata işlenmiyor sorun da olmuyor.

Onun dışında cub motorlara bakabilirsiniz Altai'nin de var Cub motor.

ehliyetim yok sadece ruhsatta 50cc olabilir başka motor tavsiyeniz varmıdır
Bütçe 100K

@doktorzx2

@cinar_yasarrr
geç gördüm kusura bakmayın. 50 cc piyasasına pek hakim değilim ama yamahanın bws modeli var diye hatırlıyorum. eski bir motor 2006 falan ama baya sağlam motordur. Japon olarak pek 50 cc yok ama fransızlarda peougeot tweet 50 ile hintlilerde hero'ya bakabilirsiniz. Ama tweet 50 gerçekten teknolojik ve aşırı güzel duran bir motorsiklet. Bütçeniz el verirse tweet ama daha az para verim diyorsanız hero gibi hint menşeili motorlara bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı