Artçının bisiklet kaskı takması ceza sebebi midir?

Ben ilk mesajımda bunu demiştim. Sen konuyu oraya getirdin. Yine aynı şeyi söyleyeceğim.

Ayrıca senin açından da, sen kaza yaparsan ve sen kullanırken arkanda oturan arkadaşın ölürse çok uğraşırsın. Baya büyük dert o iş. Benden sana bir abi tavsiyesi olsun çünkü anladığım kadarıyla sen daha genç bir kardeşimsin. Ben 35 yaşındayım. Bizim insanımızın aklındaki tek düşünce "bana bir şey olmaz" ama inan ki oluyor.

İlk mesajımdan beri söylediğim her bir kelime senin iyiliğin için. Birazcık anlamaya çalışırsan aslında fark edersin.
Hayır,iyilik amacıyla söylüyorsun zaten,farkındayım.Yaşça büyüksün daha fazla tecrübe etmişsin elbet,şüphem yok.Fakat inat olsun demiyorum,gerçekten arkadaşın alabilecek parası yok.Çalışmıyor,bu yaşlardaki olduğu gibi aileden geçiniyor.16’sına girince motor alacak,onun yanında hazır kask da alacakmış,sormuştum.Bende 2. bi yedek kask için o kadar gerçekten vermek istemiyorum,zaten arkama çok kişiyi bindirmiyorum.Bu motoru yaptırıp direkt satmayı düşünüyorum.Allah’ın izniyle şu motor meselesini tamamlayıp maddi açıdan problem olmazsa ikincisini almayı bende istiyorum,ne olur ne olmaz dediğin gibi ölümü var bu işin bi de.Tekrar söylüyorum,motor alıp ilerleyen süreçte bakacağım duruma.Allah ömür verirse tabi.Çıkıştım sert şekilde,kusuruma bakma.

Tamam birader IBAN atıyorum o zaman düzgün bir kask için para yolla. Keyfimizden bisiklet kaskı takıyoruz zaten, klavyede 2-3 tuşa basmayı emin ol ben de biliyorum.
Beynin kaldırıma akınca da aynı cümleyi kurabilir misin? Ölümle kalım arasındaki çizgi 3-4 bin lira. Eğer ödeyemiyorsan motora da hem kendin hem ailen hem de başkaları için binme. Eldivensiz, montsuz, pantolonsuz derin yanar, kolun bacağın kırılır ama hayatta kalırsın. Ama kask olmadan hayatta kalamazsın.

Beynin kaldırıma akınca da aynı cümleyi kurabilir misin? Ölümle kalım arasındaki çizgi 3-4 bin lira. Eğer ödeyemiyorsan motora da hem kendin hem ailen hem de başkaları için binme. Eldivensiz, montsuz, pantolonsuz derin yanar, kolun bacağın kırılır ama hayatta kalırsın. Ama kask olmadan hayatta kalamazsın.
Kapamışız olayı,yeniden yaygara çıkarmanın manasını ne ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı