İyi günler, hazır sistem alıyorum ama tam olarak emin değilim almakta çünkü PC'si olan bir çok kişiye sorduğum vakit alacağım hazır sistem kötüymüş "AMD kartlarda yanma donma sorunları çok oluyor" dediler ve bende PC'ler hakkında fazla bilgim yok. Sizce almaya değer mi?
AMD kartlarda donma oluyor falan işi bilmeyen kişilerin saçmalıkları ama attığınız sistem alınmaz çünkü o sistemin ederi 17-18k'dır maksimum. Attığımı alın işlemciyi R5 5600 yapın RAM'ı ise -4₺ fark ile XPG yapın.
İyi günler, hazır sistem alıyorum ama tam olarak emin değilim almakta çünkü PC'si olan bir çok kişiye sorduğum vakit alacağım hazır sistem kötüymüş "AMD kartlarda yanma donma sorunları çok oluyor" dediler ve bende PC'ler hakkında fazla bilgim yok. Sizce almaya değer mi?
Attığın sistem alınmaz kardeşim, AMD 'de donma yanma sorunu yok , eskiden RX 500 ve RX 5000 serisinde ısınma ve wattman vardı okadar, birde yanılmıyorsam 7900 XT/XTX crash yiyormuş forumda bir sürü konusunu açan gordum.
O paraya 3600 işlemcili kasa alınmaz hocam. En azından 5000 serisi işlemcili ve RTX 4000 veyahut RX 7000 serisi ekran kartı bulunan bir kasa baksanız iyi olur bence.
Ama RTX 4000 kartlı sistemler ile RX 7000 kartlı sistemler arasında çok fazla fiyat farkı var RTX 4000 serisi gereksiz pahalı ve aradaki performans farkı da çok fazla değil sizin yerinizde olsam RX 7000 serisi kartlı bir sistem bakardım.