Sürprizbozan Arthur Morgan neler yapmıştır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5 12400f ;
Anakart: Biostar b760mx/2-E
Ekran Kartı: 4060ti 16gb 3x
Ram: 2x8 3200mhz xpg d35g rgb
Meslek
Yazılım
Fedakarlıkları nedir? Soru başlıktaki gibidir, cevaplarınız için teşekkurler.

images.jpeg

Çetenin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Oyun sonu Dutch, fedakarlıklarına rağmen Micah'ın tarafında olmuştur. (Benim kanaatimce para için.) Birde oyunda görevlerde verdiğiniz cevaplar ve NPC'lere yardım etme vs. gibi olaylardan fedakarlık puanı alırsınız. Ama sırf borç parası yüzünden dövdüğünüz adamdan bulaşan tüberküloz yüzünden ölürsünüz.

Çetenin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Oyun sonu Dutch, fedakarlıklarına rağmen Micah'ın tarafında olmuştur. (Benim kanaatimce para için.) Birde oyunda görevlerde verdiğiniz cevaplar ve NPC'lere yardım etme vs. gibi olaylardan fedakarlık puanı alırsınız. Ama sırf borç parası yüzünden dövdüğünüz adamdan bulaşan tüberküloz yüzünden ölürsünüz.
Dutch para için falan Micah'ın yanında olmadı adam açgözlü değildi parayı hiçbir zaman umursamadı. Micah Dutch'a yağ çekti her planını destekledi, Arthur eleştirdi inançsız davrandı o da Micah'ı sağ kolu yaptı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı