Artics 3 vs HyperX Cloud 1

MerakliMuty

Centipat
İki ürün arasında aşırı kararsız kaldım. Konuyu görüp direkt mesaj ile beni bilgilendirebilecek arkadaşlara sorum şu. Sizce hangisini neden almalıyım? İçimden HyperX Cloud 1 geçiyor Silver Edition.

İki ürün kafa kafaya neredeyse.

350 TL HyperX - 400 TL Artics

Müzik konusunda böyle yüksek ses dinlemeyi seviyorum. Yeri geldiginde normal dozlarda olması daha iyi oluyor ve telefonda da kullanmayı düşünüyorum açıkcası.

Anakartım; B450M

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartımız aynı ve ikisinide kullandım şu incelememe gelmeni öneririm: (konu onayda, 1 saat olmadan açılır linki bırakıyorum yinede)

Son düzenleme:
Arctis 3 aldım. Mikrofunundan tut ses denemelerini yaptım.

Telefonda kullanmak istiyorsan Arctis 3 modeli genel itibarıyla görünüş olarak da uygundur. Hem rahat, kafamda olduğunu bile unutuyorum bazen.

Mikrofonu çok net. Telefon görüşmekeri, oyunlarda muhteşem kaliteli ses performansı veriyor.

İki ürün arasında aşırı kararsız kaldım. Konuyu görüp direkt mesaj ile beni bilgilendirebilecek arkadaşlara sorum şu. Sizce hangisini neden almalıyım? İçimden HyperX Cloud 1 geçiyor Silver Edition.

İki ürün kafa kafaya neredeyse.

350 TL HyperX - 400 TL Artics

Müzik konusunda böyle yüksek ses dinlemeyi seviyorum. Yeri geldiginde normal dozlarda olması daha iyi oluyor ve telefonda da kullanmayı düşünüyorum açıkcası.

Anakartım; B450M
Arctis 3 ve hyper x mi 🤔 cloud 2 den daha üstün yanları var iken neden bu ikisini karsilastirdin kardeşim ☺️ düşünme tek saniye steelseries arctis 3 al sebep ; konforlu , çok hafif , müzik,oyun, taşınabilir katlanabilir, çift Jack girişi denemeden alma dostum çoğu kişi steelseries kullanmadan yazıyor ben kullanicisiyim 2.cisini bu ayın 21 inde sparis ettim illaa hyper x diyorsan 800 lirayı aş amenna steelseries ile beli basa basa gider belki daha iyidir ama 800 e kadar steelseries ile hyper x' i karsilastirmayin tüm özelliklerine girip bakarsan karsilastirilmayacak kulaklıklar olduğunu anlarsın 👍

Arctis 3 ve hyper x mi 🤔 cloud 2 den daha üstün yanları var iken neden bu ikisini karsilastirdin kardeşim ☺ düşünme tek saniye steelseries arctis 3 al sebep ; konforlu , çok hafif , müzik,oyun, taşınabilir katlanabilir, çift Jack girişi denemeden alma dostum çoğu kişi steelseries kullanmadan yazıyor ben kullanicisiyim 2.cisini bu ayın 21 inde sparis ettim illaa hyper x diyorsan 800 lirayı aş amenna steelseries ile beli basa basa gider belki daha iyidir ama 800 e kadar steelseries ile hyper x' i karsilastirmayin tüm özelliklerine girip bakarsan karsilastirilmayacak kulaklıklar olduğunu anlarsın 👍
Ben biraz yenik düştüm araştırmalarıma . Bu yolda araştırma yaparken artics 3 ile baya baya kullanmayı düşündüğüm kulaklıktı. Fakat araştırdıkça nedense hyper x cloud silver edition almak istedim. Umarım pişman olmam diye düşünüyorum . İnternet üzerinden siparişini verdim geri dönüş sağlayacağım zaten bakalım. 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı