Bu arada sondan 2. cümlenizi anlayamadım. Void Pro'nun 7.1'i biraz daha iyi olduğu için mi öneriyorsunuz?Sennheiser stereo konusunda en iyi ses kalitesini veren firmadır belki. 7.1 deneyimini yaşamak isterseniz 900-1000 TL göz önünden çıkartmanız gerek. Corsair Void Pro'da fena değil Arctis 5'de. Sanal 7.1 barındırıyorlar ama sanal 7.1 de bana kalırsa fena değildir. Toplam bütçeniz nedir? Benim önerim Void Pro olur. Arctis 5'ten biraz daha iyi ama 7.1 olduğu için öneriyorum. Stereo kullanırım dersen alabilirsin GSP 300.
Oyun için Arctis 5'in 7.1'i biraz daha iyi.Void Pro'nun 7.1'i biraz daha iyi olduğu için mi öneriyorsunuz?
7.1 olarak ikisi de sanal çok fark etmez. DTS daha iyi diye biliyorum Dolby'e göre. Corsair Void Pro dolby, Arctis 5 DTS diye biliyorum. Void Pro'yu deneme şansım oldu aynı şekilde Arctis 5'i de. Rahatlık, ilettiği ses falan daha iyi gibi Void Pro'nun.Açıkçası bütçem 600-650TL arası ama gerçekten değecek ise o fiyatlara almak için biraz daha bekleyip bütçemi artırabilirim. Anladığım kadarıyla 3 kulaklıkta gayet iyi, kişinin tercihine kalıyor. En kısa fırsatta GSP300'ü deneyimleyip ona göre kararımı vereceğim.
Bu arada sondan 2. cümlenizi anlayamadım. Void Pro'nun 7.1'i biraz daha iyi olduğu için mi öneriyorsunuz?
Bu yorum da çöp olmuş.Sanal çöpe para vermenize gerek yok. Sanal 7.1 marifet değil, insanların gözünü boyamak için kullanılan bir reklam. Düşünmeden GSP 300 alın. Diğerleri sürücü olarak çöp kulaklıklar, 20-20000Hz ses aralığı olan herhangi bir ses derinliği sunmayan kendisi değil programı para eden çöpler.
Teknik olarak stereo kulaklıkları da sanal 7.1 kullanabilirsiniz, marifet orada kulaklıkta değil kanalların her birini 4 kanalmışcasına simüle eden programınız olsun yeter, burada da USB ses kartları devreye giriyor. Sonuçta sanal 7.1 kulaklıklar stereo kulaklıklar ile teknik açıdan tamamen aynı. Siz burada paranızı kulaklığa değil, sesi simüle eden programa veriyorsunuz. Zaten genelde sanal 7.1 kulaklıkların kalitesi büyük oranda sürücülerden değil kullanılan yazılımın performansından olur, farkettiyseniz reklamlarını sürücülerle ses aralığıyla asla yapmazlar hep Dolby vesaire. DTS, Dolby ve Steelseries 7.1'in birbirinden farkı burada. Kısacası durum bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.