Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı YouTube kanalları abonelik türüne göre yazılım türlerini listeleyerek ders sunuyor, yazılıma başlamanın en az maliyetli yöntemi bu olsa gerek.
Z kuşağında tanıdığım 10 kişinin 9'u yazılımcı olmak istiyor. Bence bu iyi bir şey değil, ileride yazılımcılara olan talep azalabilir.

Öğrencilerin yapabileceği birşeyler, konumuz bu.
Yarın yokmuşcasına ders çalışmak ve robot gibi bir hayat yaşayıp emekli olunca bir tatil evi alıp kalan 10 yılımızı orada geçirmek. Yönetim düzelmeden yapabileceğimiz tek şey bu. Ya da yeteneklerimizin üzerine gidip aç kalabiliriz. Başka bir şey yapamayız.

Öğrencilerin yapabileceği (ülkeyi terk etmekten başka) önerisi olan yok mu? Lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mesela ne yeteneğin var?

Doğru hocam bilim konuşmalıyız o yüzden 2017de Evrim konusu kaldırıldı galiba canım devletim ne kadar düşünüyor beni ya. Yazdığınızdan elle tutulur mantıklı olarak bir tek ilk üç cümleyi alabildim ancak. Onlarda ülkenin geleceğini nasıl değiştirecek anlamadım. Çok iyimser bakıyorsunuz hocam. Ya siz çok ümitlisiniz ya da bende ümit kalmamış. Çalışayım ülkeme yararlı olayım sözlerini bırakalı çok oldu benim. Umarım siz bırakmazsınız da ülkeye yararlı bir birey olursunuz.

Z kuşağında tanıdığım 10 kişinin 9'u yazılımcı olmak istiyor. Bence bu iyi bir şey değil, ileride yazılımcılara olan talep azalabilir.
Hocam, Python gibi basit diller öğreniyorlar onlar genelde. Ben daha düşük seviyeli dilleri öğreniyorum. Benim için sorun yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…