Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka milletler bizim topraklarımıza şu an göz koysaydı emin ol biz de cepheye giderdik. Ama 60 yaş üstü birkaç adamın ülkeyi mahvetmesi bizim uğraşmamız gerektiği anlamına gelmez.
Eğer uğraşmazsak ülkeden şikayet edip duracaksınız. Bu kafayla gidersek zaten nefretimiz büyüyecek ülkeye karşı.

Her şeyin suçunu neden sisteme atıyorsunuz ki? Başarılı olanlar nasıl oluyor? Çalışan öğrenci en kötü sistemde bile başarılı olur. Siz kolaya kaçıyorsunuz kusura bakmayın.
Gençken güzel bir hayat yaşamadıktan, güzel anılara sahip olmadıktan sonra orta yaş krizinde ne yapayım kardeşim parayı pulu, aşkı meşki, lüks arabayı, havuzlu evi ?

Yeteneğe göre eğitim vermiyorlar çünkü. Ben şansa matematikte iyiyim ve başarılıyım, ama resim yeteneği olan insanlar başarısız olarak nitelendiriliyor ve aç kalıyorlar.
O da basite kaçıyor işte, belirleyici matematik çünkü zor. Yok öyle resim yapayım da zengin olayım dünyası burada.

Maalesef dünyanın öbür ucunda çok daha az çalışarak başarılı olan yaşıtlarımızı görünce bizdeki heves kaçıyor. Neden biz daha çok uğraşalım? Bizim suçumuz ne?
Şikayet ettin, hayatında ne değişti?
Dostum söylemek istemiyorum ama burası ortadoğu. Gelecekte yurtdışına çıkacağım, rahat rahat yaşayacağım hayallerini bi' kenara koyun artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet ettin, hayatında ne değişti?
Klasik Ortadoğu ülkesi, en kötü kültüre, ''linç kültürü''ne sahibiz, ancak Batılılar gibi isyan etme kültürümüz yok işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Ortadoğu ülkesi, en kötü kültüre, ''linç kültürü''ne sahibiz, ancak Batılılar gibi isyan etme kültürümüz yok işte.
Türkiye'de bir isyan çıksa ülke çöker. Zaten ayakta zor duruyor. ABD gibi protesto kaldırabilecek bir ülke değil Türkiye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…