Artık bir şeyler yapmalıyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de bir isyan çıksa ülke çöker. Zaten ayakta zor duruyor. ABD gibi protesto kaldırabilecek bir ülke değil Türkiye.
Orta Afrika Cumhuriyeti iç savaşının ana sebebi de kabile savaşları. Kabileleri yönetemeyen sözde cumhuriyet, Türkiye de onun bir değişiği işte.

Arkadaşlar lütfen hahaha emojisi atmak yerine bi' okuyun konuyu. Şikayet etmek birşey değiştirmiyor. Eğer çok ısrarcıysanız açın bir dertleşme konusu akşama kadar ağlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik yerine resim çalışsaydık biz de öyle olurduk.
Matematik çalışanlar matematikçi olmadığı gibi resim çalışanlar da ressam olamaz. Yeteneğin olması lazım.
Etmemek bir şey değiştirmez. Harekete geçmelisin, geçmeliyiz. Dostum artık bi' dön buraya.
Hocam hareket edip ne yapacağım? Ders çalışıp yeteneklerimi geliştirebilirim sadece. Onları da tahmin edemediğiniz kadar çok yapıyorum.

Maalesef dünyanın öbür ucunda çok daha az çalışarak başarılı olan yaşıtlarımızı görünce bizdeki heves kaçıyor. Neden biz daha çok uğraşalım? Bizim suçumuz ne?
Uğraşmazsan sonucundan etkilenen de sen oluyorsun. :)
Yeteneğe göre eğitim vermiyorlar çünkü. Ben şansa matematikte iyiyim ve başarılıyım, ama resim yeteneği olan insanlar başarısız olarak nitelendiriliyor ve aç kalıyorlar.
Dostum her resim yapan milyoner olmalı bu dediğine göre. Güzel sanatlar fakültesi ne için var?

Etmemek bir şey değiştirmez. Harekete geçmelisin, geçmeliyiz. Dostum artık bi' dön buraya.
Hocam harekete geçmelisin deyince çok gaza geliyorum ama ne yapacağım onu da söyleyin de artık rahatlayayım. Büyü kullanmadan nasıl birey olarak ülkenin geleceğine katkı sağlayabilirim bahsedin lütfen yoksa bu akşam uyuyamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam harekete geçmelisin deyince çok gaza geliyorum ama ne yapacağım onu da söyleyin de artık rahatlayayım. Büyü kullanmadan nasıl birey olarak ülkenin geleceğine katkı sağlayabilirim bahsedin lütfen yoksa bu akşam uyuyamayacağım.

İgni yap sende tam olarak büyü sayılmaz.

Dostum her resim yapan milyoner olmalı bu dediğine göre. Güzel sanatlar fakültesi ne için var?
Hocam o fakülteye gelene kadar resim yeteneğinizle ilgili doğru düzgün bir eğitim veriyorlar mı? Resim yapanlar milyoner olsun demiyorum, ama köpek gibi de sürünmesin diyorum. Yetenekleri üzerine gidilsin, geliştirilsin istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı