Kötü bir şey demiyorum, bilgisayarınıza setup yükleten bir sistemden bahsediyoruz, şuan için güvenilir ama sanal alemde kimse kimseye durup dururken yardım etmez şahsen, neden durup dururken hediye etsin? Nereden biliyoruz sistemin güvenli olduğunu? VAC ban neye göre yenilmeyecek? Güvenlik açığı olmadan yapma imkanları var mı ki? Cidden böyleyse ben dahil tabi ki ücretsiz yararlanmak isterim ama şu güzel vatanımda hiç rastlamadım ömrüm boyunca karşılıksız iyilik; inşallah yanılıyorumdur.Kötü bir şey yapmışlar gibi konuşuyorsunuz nedense.
Kötü bir şey demiyorum, bilgisayarınıza setup yükleten bir sistemden bahsediyoruz, şu an için güvenilir ama sanal alemde kimse kimseye durup dururken yardım etmez şahsen, neden durup dururken hediye etsin? Nereden biliyoruz sistemin güvenli olduğunu? VAC ban neye göre yenilmeyecek? Güvenlik açığı olmadan yapma imkanları var mı ki? Cidden böyleyse ben dahil tabii ki ücretsiz yararlanmak isterim ama şu güzel vatanımda hiç rastlamadım ömrüm boyunca karşılıksız iyilik; inşallah yanılıyorumdur.
Her kapatıp açıldığında gidiceği yazıyor. Her gün bunu yapmak zorundasınız yani.Eki Görüntüle 892187
Teşekkür ederim aşağıda daha var. Kalıcı mı bunlar ?
O kadarda olsun bi zahmet.Her kapatıp açıldığında gidiceği yazıyor. Her gün bunu yapmak zorundasınız yani.
Başarımlar oyundaki ilerlemem falan damı gitcek acaba ?Her kapatıp açıldığında gidiceği yazıyor. Her gün bunu yapmak zorundasınız yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.