Artık CS:GO için "Prime Status Upgrade" alınır mı?

301230

Decipat
Yer
???
Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?

Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "indirimleri bekle, oyun al!" Demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?

Bence alma.
Çünkü oyunda hile olayı artıyor bence çöpe gider. Çünkü artık hileciler Prime için bile hile yapıyorlar bence git güzel bir oyun al.

Bu kisisel bir tercihtir. 5 senedir oynuyorum hala sıkılmadım. Ancak yeni hesaplarda hile gelme olasiligi daha yuksek oluyor. Sadakat rozeti, ovgu puanlari guven faktorunu dogruan etkiliyor. Guven faktoru yuksek olmayinca hile gelebiliyor. Bu sebepten prime almak cok daha mantikli ama silver-nova kumesinde hileden gecilmiyor.

Bu kisisel bir tercihtir. 5 senedir oynuyorum hala sıkılmadım. Ancak yeni hesaplarda hile gelme olasiligi daha yuksek oluyor. Sadakat rozeti, ovgu puanlari guven faktorunu dogruan etkiliyor. Guven faktoru yuksek olmayinca hile gelebiliyor. Bu sebepten prime almak cok daha mantikli ama silver-nova kumesinde hileden gecilmiyor.
Oyuna Source 2 geliyor. Yine önceden satın alanlara, rozet gelir diye düşünüyorum, o sebeple de almak istemedim değil. Fakat cidden, Silver ve Nova çöplük.

Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Alınır. Yakında Source 2 motoruna geçiş yapılacak söylentileri var. Bu yüzden oyun tekrardan canlanacak. Hile konusuna gelince evet oyunda hile çok fakat güven faktörün yüksek olursa ve rankında novanın üstünde olursa çok hileyle karşılaşmazsın. Ama sakın silvera düşme aldığına pişman olursun.

77 TL'yi çöpe atmaktan farkı yok bunun.
Ben hesabımı geliştirerek Prime oldum.
Zaten CS GO 21 Level'e geldiğinde Prime'ı aktif ediyor.
*21 Level'e hızlıca gelebilmen için de her Çarşamba oyuna girmen lazım. 1 Haftada en fazla 3 level atlayabiliyorsun.
O parayı güzel bir oyuna veya skinlere değerlendirebilirsin.

Oyunu en son 2017 tarihinde rekabetçi olarak oynadım o zaman bile hileden geçilmiyordu, görüyorum ki pek bir şey değişmemiş iyi ki bırakmışım.

Hayır. O kadar emek verip seçkin olan ben, az önceki maçı hileci arkadaş sayesinde 15-15 bitirdik. Maç rahat bizdeydi. Bunun için 77 TL verilmez. Seçkin değilken daha az hile geliyordu. Bunlar legit oynuyor. Oynamak istiyorsan bence emek verip 21 seviye ol. Bir de o hilecinin kaç tane rozeti vardı, o rozetleri teker teker onun..... neyse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı