Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "indirimleri bekle, oyun al!" Demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Oyuna Source 2 geliyor. Yine önceden satın alanlara, rozet gelir diye düşünüyorum, o sebeple de almak istemedim değil. Fakat cidden, Silver ve Nova çöplük.Bu kisisel bir tercihtir. 5 senedir oynuyorum hala sıkılmadım. Ancak yeni hesaplarda hile gelme olasiligi daha yuksek oluyor. Sadakat rozeti, ovgu puanlari guven faktorunu dogruan etkiliyor. Guven faktoru yuksek olmayinca hile gelebiliyor. Bu sebepten prime almak cok daha mantikli ama silver-nova kumesinde hileden gecilmiyor.
Alınır. Yakında Source 2 motoruna geçiş yapılacak söylentileri var. Bu yüzden oyun tekrardan canlanacak. Hile konusuna gelince evet oyunda hile çok fakat güven faktörün yüksek olursa ve rankında novanın üstünde olursa çok hileyle karşılaşmazsın. Ama sakın silvera düşme aldığına pişman olursun.Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "indirimleri bekle, oyun al!" Demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Hayır. O kadar emek verip seçkin olan ben, az önceki maçı hileci arkadaş sayesinde 15-15 bitirdik. Maç rahat bizdeydi. Bunun için 77 TL verilmez. Seçkin değilken daha az hile geliyordu. Bunlar legit oynuyor. Oynamak istiyorsan bence emek verip 21 seviye ol. Bir de o hilecinin kaç tane rozeti vardı, o rozetleri teker teker onun..... neyse.Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.