Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Ben de oynamayalı 8 ay oluyor. Belki biraz düzelmiştir diye geçen gün yükledim. Aynı yani. 2017'den fark yok, hatta daha beter, ama Source 2 geldikten sonra yine ücretli olabilir.Oyunu en son 2017 tarihinde rekabetçi olarak oynadım o zaman bile hileden geçilmiyordu, görüyorum ki pek bir şey değişmemiş iyi ki bırakmışım.
Ben de oynamayalı 8 ay oluyor. Belki biraz düzelmiştir diye geçen gün yükledim. Aynı yani. 2017'den fark yok, hatta daha beter, ama Source 2 geldikten sonra yine ücretli olabilir.
Kesinlikle alma. Helede profil seviyesini 21 yaptıktan sonra bedava Prime olunabiliyorken. İndirimlerde 25 lira civarı olursa kesin al. Ah ulan ah CS:GO 1 yıl önce 25 lirayken ne güzeldi en azından hilecilerinde bir onuru vardı o zamanlar. Şimdi önüne gelen hile açıyor ne de olsa oyun beleş.
Valorant'ı ben grafiksel bakımdan, animasyona benzettim.. Hem Valorant'ta da hileler çıkmaya başlamış.Aynen reis bende bırakalı 2-3 ay oldu zaten Valorant'ta sarıyor ben Valorant giriyorum.
Steam hesabında duruyor zamanında 10Tl'ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Cs sonrası Rainbow six siege sardım yaklaşık 1000+ saatim var ama oda Cs'nin izinden gidiyor ne yazık ki her tarafı bug ve hile dolmaya başladı.Ben de oynamayalı 8 ay oluyor. Belki biraz düzelmiştir diye geçen gün yükledim. Aynı yani. 2017'den fark yok, hatta daha beter, ama Source 2 geldikten sonra yine ücretli olabilir.
Valorant'ı ben grafiksel bakımdan, animasyona benzettim. Hem Valorant'ta da hileler çıkmaya başlamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.