3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 12 Mayıs 2020 #1 Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
Steam cüzdanımda, 76.39 TL var. Canım çok sıkılıyor, "İndirimleri bekle, oyun al!" demeyin sakın. 25-40 TL arası bir bütçe belirledim, indirimde kendime. Sizce bu oyun için artık Prime alınır mı? Alırsam, parayı çöpe mi atmış olurum?
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 12 Mayıs 2020 #31 AB7SS dedi: Asıl CS:S adamdır . Genişletmek için tıkla... 1.8'i unutanın kalbi kurusun. Artı 0 Eksi
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 12 Mayıs 2020 #32 fgunduz090 dedi: 1.8'i unutanın kalbi kurusun. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.8 resmi bir oyun değil, bir mod . Artı 0 Eksi
fgunduz090 dedi: 1.8'i unutanın kalbi kurusun. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.8 resmi bir oyun değil, bir mod .
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #33 Silinen üye dedi: Yok, bıraktırmıyor. Genişletmek için tıkla... İlla CS'den birşey alıcam diyorsan topluluk pazarından skin al. Prime alma. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yok, bıraktırmıyor. Genişletmek için tıkla... İlla CS'den birşey alıcam diyorsan topluluk pazarından skin al. Prime alma.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 12 Mayıs 2020 #34 Tortue dedi: Umurumda değil zaten, ama şimdi havalı mı oldun? Neden yani... Genişletmek için tıkla... Elini yüzünü yıkada gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler? Artı 0 Eksi
Tortue dedi: Umurumda değil zaten, ama şimdi havalı mı oldun? Neden yani... Genişletmek için tıkla... Elini yüzünü yıkada gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler?
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 12 Mayıs 2020 #35 Zireael_ dedi: İlla CS'den birşey alıcam diyorsan topluluk pazarından skin al. Prime alma. Genişletmek için tıkla... Aldığım skinleri hiç, kar ile satamadım. Bu kar olayı yüksek fiyatlı skinlerde daha da düşüyor. Skin almaya da hiç değmez bence. Artı 0 Eksi
Zireael_ dedi: İlla CS'den birşey alıcam diyorsan topluluk pazarından skin al. Prime alma. Genişletmek için tıkla... Aldığım skinleri hiç, kar ile satamadım. Bu kar olayı yüksek fiyatlı skinlerde daha da düşüyor. Skin almaya da hiç değmez bence.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Mayıs 2020 #36 fgunduz090 dedi: Elini yüzünü yıka da gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... @AB7SS Bana yapılan espri, mizah vesaire anlamadığımı yine göstermiş oldum. . Artı 0 Eksi
fgunduz090 dedi: Elini yüzünü yıka da gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... @AB7SS Bana yapılan espri, mizah vesaire anlamadığımı yine göstermiş oldum. .
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #37 Silinen üye dedi: Aldığım skinleri hiç, kar ile satamadım. Bu kar olayı yüksek fiyatlı skinlerde daha da düşüyor. Skin almaya da hiç değmez bence. Genişletmek için tıkla... Ben 2.50 TL'ye USP-S skin aldım satmak için değil oynamak için. Şu an 3 TL olmuş. Az para değil satıp RDR2 alıcam . Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Aldığım skinleri hiç, kar ile satamadım. Bu kar olayı yüksek fiyatlı skinlerde daha da düşüyor. Skin almaya da hiç değmez bence. Genişletmek için tıkla... Ben 2.50 TL'ye USP-S skin aldım satmak için değil oynamak için. Şu an 3 TL olmuş. Az para değil satıp RDR2 alıcam .
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 12 Mayıs 2020 #38 Zireael_ dedi: Ben 2.50 TL'ye USP-S skin aldım satmak için değil oynamak için. Şu an 3 TL olmuş. Az para değil satıp RDR2 alıcam . Genişletmek için tıkla... 70 liralık skinlerde, öyle olmuyor maalesef. İlla aldığın fiyattan 5-6 lira düşüğe satacaksın. Artı 0 Eksi
Zireael_ dedi: Ben 2.50 TL'ye USP-S skin aldım satmak için değil oynamak için. Şu an 3 TL olmuş. Az para değil satıp RDR2 alıcam . Genişletmek için tıkla... 70 liralık skinlerde, öyle olmuyor maalesef. İlla aldığın fiyattan 5-6 lira düşüğe satacaksın.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #39 Silinen üye dedi: 70 liralık skinlerde, öyle olmuyor maalesef. İlla aldığın fiyattan 5-6 lira düşüğe satacaksın. Genişletmek için tıkla... Espriydi ama . Skini satmak için değil oynamak için alın o zaman Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 70 liralık skinlerde, öyle olmuyor maalesef. İlla aldığın fiyattan 5-6 lira düşüğe satacaksın. Genişletmek için tıkla... Espriydi ama . Skini satmak için değil oynamak için alın o zaman
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 12 Mayıs 2020 #40 fgunduz090 dedi: Elini yüzünü yıkada gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... Hocam, tortue esprileri pek sevmiyor. Hele ironileri. Bende bunu linç yiyerek öğrendim . Artı 0 Eksi
fgunduz090 dedi: Elini yüzünü yıkada gel mübarek. Espri yaptım ne bu tripler? Genişletmek için tıkla... Hocam, tortue esprileri pek sevmiyor. Hele ironileri. Bende bunu linç yiyerek öğrendim .