KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.189 Makaleler 1 Çözümler 44 23 Temmuz 2021 #21 Depresyondasın dostum buradan bir şey yapamayız bilen kişilere görün.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #22 Ergenlik? Bir doktora görün, buradan yardım alabileceğinizi zanletmiyorum.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 23 Temmuz 2021 #23 Eski konularında bir ara tekrar sıkıldığı görülüyor. Taş toplayıp suya atlama aman.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 23 Temmuz 2021 #24 Dövüş sanatları öğren iyi bir MMA dövüşçüsü olmaya çalış. Hedefin UFC olsun. Khabib Nurmagomedov'u gözüne kestir onu pataklamayı hedefine koy.
Dövüş sanatları öğren iyi bir MMA dövüşçüsü olmaya çalış. Hedefin UFC olsun. Khabib Nurmagomedov'u gözüne kestir onu pataklamayı hedefine koy.
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2021 #25 Doin dedi: Oyun oynamak, dizi izlemek artık sarmıyormuş beyefendinin hayatı o yüzden bomboşmuş. Dertlere bak. Genişletmek için tıkla... Paşama bak sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var.
Doin dedi: Oyun oynamak, dizi izlemek artık sarmıyormuş beyefendinin hayatı o yüzden bomboşmuş. Dertlere bak. Genişletmek için tıkla... Paşama bak sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #26 swezyyy dedi: Paşama bak sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var. Genişletmek için tıkla... Psikoloğa git.
swezyyy dedi: Paşama bak sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var. Genişletmek için tıkla... Psikoloğa git.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #27 Spor yap. Spor her derde devadır.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 23 Temmuz 2021 #28 swezyyy dedi: Paşama bak, sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var. Genişletmek için tıkla... Yazsaydin o halde. Gerci senin de dediğin gibi bombos hayatını kim ne yapsin, sen de haklisin. Psikolog abin sana kucaklarini zevkle acar.
swezyyy dedi: Paşama bak, sen daha beni tanımadan bu kadar yorum atabilecek tek kişi sensin. Buraya yaz(a)madığım bir sürü problemim var. Genişletmek için tıkla... Yazsaydin o halde. Gerci senin de dediğin gibi bombos hayatını kim ne yapsin, sen de haklisin. Psikolog abin sana kucaklarini zevkle acar.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 23 Temmuz 2021 #29 Doin dedi: Yazsaydin o halde. Gerci senin de dediğin gibi bombos hayatını kim ne yapsin, sen de haklisin. Psikolog abin sana kucaklarini zevkle acar. Genişletmek için tıkla... Bütün hayatını buraya anlatmak kolay mı ? İnsan en yakınıyla paylaşamıyor bu tip şeyleri.
Doin dedi: Yazsaydin o halde. Gerci senin de dediğin gibi bombos hayatını kim ne yapsin, sen de haklisin. Psikolog abin sana kucaklarini zevkle acar. Genişletmek için tıkla... Bütün hayatını buraya anlatmak kolay mı ? İnsan en yakınıyla paylaşamıyor bu tip şeyleri.