Artık hiçbir platformda olmayan oyunlar nerede bulunur?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar selam örnek veriyorum Need for Speed 2005 oyununu oynamak istiyorum fakat hiçbir dijital plotformda orijinali yok bu konda Technopat'ta site önermek veya site ismi söylemek yasak mı ve bu oyunlar nerede bulunu?

Yanlış yerde konu açtıysam kusura bakmayın cahilliğime verin özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki indirdiğimizde virüs taraması yaptıktan sonra virüs çıkmazsa gerçekten virüs yok mudur (Kaspersky ile)

• Hiçbir dijital platformda satışı olmayan oyunların indirme linki paylaşılabilecek. Paylaşan kişiler linki kod içine almalıdır, zorunludur. Ayrıca güvenilirliği konusunda Technopat hiçbir garanti vermez. Sorumluluk paylaşan ve indiren okurlarımızdadır.

Hocam şimdi bazı siteler versem siz baksanız ban yer miyim bu kurala göre yemem gibi görünüyor.

Korsan kurdum hocam hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.

Nereden kurdunuz hocam?

Bildigim kadariyla, hiçbir platform icerisinde satilmayan-satisi bitmis oyunlara destek var.

Evet hocam öyle zaten. Sizin bazı yazılarınıza denk geldim anladığım kadarıyla kullanıyorsunuz. Ben şahsen biraz paranoyak olduğumdan ötürü bilgili birilerine sormak istedim. Yardımınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı