Artık icat edilecek bir şey kaldı mı?

Legend232sx

Centipat
Daha fazla  
Geçen gün düşünürken aklıma geldi. Yıl 2024 ve artık icat edilecek hiçbir şey kalmamış gibi. Mesela 1950'den itibaren bakarsak bilgisayarlar, akıllı telefonlar, elektrikli arabalar, internet, sosyal medya, gelişen uzay teknolojisi vb. yani demem o ki bu zaman cidden icat edilecek ne kaldı? Uçan araba ya da ışınlanma gibi literatürde çok popüler olan söylentiler haricinde konuşuyorum. Cidden ne kaldı icat edilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün düşünürken aklıma geldi. Yıl 2024 ve artık icat edilecek hiçbir şey kalmamış gibi. Mesela 1950'den itibaren bakarsak bilgisayarlar, akıllı telefonlar, elektrikli arabalar, internet, sosyal medya, gelişen uzay teknolojisi vb. yani demem o ki bu zaman cidden icat edilecek ne kaldı? Uçan araba ya da ışınlanma gibi literatürde çok popüler olan söylentiler haricinde konuşuyorum. Cidden ne kaldı icat edilecek?
İcat edilmemiş olan şeyin varlığından haberdar olmazsınız zaten, hayal gücü var oldukça icat edilecek şeyler bitmez.

Okyanusları daha keşfedemedik bunun için çalışmalar olacaktır bence ayrıca icat edilecek şeylerin bir sonu yok.

Sen insanlara 1800 yılında gidip "gelecekte ne icat edilecek?" diye sorsan kaç kişinin hayal gücü şu anki telefon, tablet bilgisayarı hayal edebilirdi? Bizde şu an farklı durumda değiliz. Gelecekte belki de şu ankinin kat be kat üstü teknolojik ürünler çıkacak. Bilemeyiz. Uçuk kaçık hayal ürünlerinin olmaması için bir engel yok. Kısacası insanların hayal gücü yok olmadıkça yeni bir şeyler icat edilecektir. Bunu şu an bilememizin pek de imkanı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı