Ahmet40218
Hectopat
Kendini üstün görüyorsun ve lider ruhlu hissediyorsun, bir iş kurmayı dene bakalım her şeyle uğraşabiliyor musun?
Bence bu sorun çevrenden kaynaklı, çevrene denk gelen insanlar boş diye kendini herkesten zeki göremezsin, dar bir bölgede dar bir hayatta yaşayarak kendini küçük hissedeceğin kadar olgun, zeki insanlara denk gelmediğini sanıyorum ki başka da pek bir ihtimali yok.
Ha illa gerçekten de bir çözüm bulmaya çalışıyorsan diğer insanlar gibi boş davranmaya başlayabilirsin, şu an yaptığından daha iyidir.
Yaşın büyüdükçe ne olacak tanrı kompleksi mi yaşayacaksın, insanları aşağılayarak herkesten daha iyi olduğunu düşünerek ama hayatında hiçbir şey başarmadan sadece bu şekilde hissederek mi yaşayacaksın?
Belki hormonların baskın olabilir belki de yetiştirilme şeklin yanlıştı ama her ihtimalle 16 yaşındayken 30 yaşında ki kadınlardan hoşlanıyorum 8 yaşında cinsel istek duyuyordum diyerek herkesten daha "erkek" gibi davranamazsın.
Ben biraz daha safım karakter olarak o yüzden hemen etkilenmişim olaydan ozamanlarTamam şu anda kafaya takmadığını söylüyorsun, yine de dayanmakta zorlanıyorsun?
Hayatta herkes dünyaya eşit geliyor benim de çocukluğum itip kakılmak ve kavga gürültüyle geçti ve dünyada insanlara kendini en iyi anlatmanın yolunun bir şeyler başarmak olduğunu anladım, direkt kendi ağızlarının söylediklerine göre de içten içe resmen benim şu anki hayatımı yaşamak için dualar ediyorlar.
Hayatta hem böyle öne geçebilirsin hem de ister istemez çevren başarılı insanlar olur.
Adam kendini narsist gibi göstermeye çalışıyor özgüvensiz olduğunu belli etmemek için.Daha kendi yaşında kız arkadaş yapamamış kendinden büyük kız arkadaş yapmak istiyor ki bu fersah fersah daha zor yaşıt ya da kendinden küçük kızla takilmana göre.Kendini üstün sanan bir ergen ve zavallının tekisin. Kızı bırak erkek arkadaş bile bulamazsın. 30 yaşına geldiğin zaman kafanı duvarlara vurursun ama iş işten geçmiş olur.
Kendini üstün sanan bir ergen ve zavallının tekisin. Kızı bırak erkek arkadaş bile bulamazsın. 30 yaşına geldiğin zaman kafanı duvarlara vurursun ama iş işten geçmiş olur.
Adam da yıkık zaten değilim dememiş ki.
Ağır patladım!
Hocam adam büyüyor 15 yaşında açmaya başlasa 18 olmuştur o 1 yılda.Şimdi bir konunda 15 yaşındasın, bir konunda 18 yaşındasın ve burada da 16 yaşındasın. Evine yürü genç adam.
Ağır patladım!
İnan düşünüyorum biliyormusun 12 13 yaşında çocuklar benim psikolojime gülüyor, demekki ergenliğe girdikten sonra hiçbirşey düşünmemişimAdam kendini narsist gibi göstermeye çalışıyor özgüvensiz olduğunu belli etmemek için.Daha kendi yaşında kız arkadaş yapamamış kendinden büyük kız arkadaş yapmak istiyor ki bu fersah fersah daha zor yaşıt ya da kendinden küçük kızla takilmana göre.