Ahmet40218
Hectopat
Kendini üstün görüyorsun ve lider ruhlu hissediyorsun, bir iş kurmayı dene bakalım her şeyle uğraşabiliyor musun?
Bence bu sorun çevrenden kaynaklı, çevrene denk gelen insanlar boş diye kendini herkesten zeki göremezsin, dar bir bölgede dar bir hayatta yaşayarak kendini küçük hissedeceğin kadar olgun, zeki insanlara denk gelmediğini sanıyorum ki başka da pek bir ihtimali yok.
Ha illa gerçekten de bir çözüm bulmaya çalışıyorsan diğer insanlar gibi boş davranmaya başlayabilirsin, şu an yaptığından daha iyidir.
Yaşın büyüdükçe ne olacak tanrı kompleksi mi yaşayacaksın, insanları aşağılayarak herkesten daha iyi olduğunu düşünerek ama hayatında hiçbir şey başarmadan sadece bu şekilde hissederek mi yaşayacaksın?
Belki hormonların baskın olabilir belki de yetiştirilme şeklin yanlıştı ama her ihtimalle 16 yaşındayken 30 yaşında ki kadınlardan hoşlanıyorum 8 yaşında cinsel istek duyuyordum diyerek herkesten daha "erkek" gibi davranamazsın.
Çocuk 10 yaşında soruyor ben kimim sonra aynı soruyu ailesine soruyor, sonrasında ailesi eğitiyor sosyal bir çocuk olarak okuluna geri dönüyor, yaşı ilerliyor 15 16 yaşında çocuğun sosyal bir hayatı var çok sosyal olmasa da, kız erkek arkadaşları var morali bozuk oluyor odasında saatlerce ağlıyor bütün duyguları ile beraber, sonrasında ailesi bunun ergenlikten olduğunu söylüyor ondan sonra kızının daha fazla üzülmemesi için psikolog ayarlıyorlar. Ve kız arkadaş ortamında hem tecrübe edinerek hem de olgunlaşıyor. Aynı şekilde yaş ilerledikte sorumlulukları artıyor oda kendini ebebeyn gibi görmeye başlıyor ve çocuk yavaş yavaş birey olma yolunda ilerliyor ve hem çalışıp hem hayatını yaşıyor. Ondan sonrasın sorumluluk sahibi sonrasında çocuk sahibi zorluklara ayak uydurarak. Devam ediyor.
Şimdi ben kaç yaşımdan beridir bir kız bir erkek ile iletişim kuruyorum ne de konuşuyorum. Ne sosyal bir hayatım ne de sorumluluk alabiliyorum. Şu halimde bile 10 11 yaşında çocuklar bana küfür ediyor dalga geçiyor onlara cevap veremeyecek kadar aciz kalıyorum.
Hem öğretmen hem de arkadaş çevresi açısından bakarsak yıllarca hem dışlanma hem de üzerimde bana karşı bağırıp çığırma en ufak bir hatada okul ortam içinde herkesin içinde rezil oluyordum. Okul içinde eğitmenler beni atacak yer arıyordu. Ne başarıp etsemde yine ters tavır takınıyorlardı
Şimdi bu yazdıklarım bir o kadar basit geliyor bana daha felsefi bir yorum yapabilirdim ama oda çok spesifik olacağı için böyle yazmak istedim en sade şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör: