Artık mutlu olmak istiyorum

Hocam biraz detay verir misiniz düzgün çevreyi nasıl bulacağım ve korkumun üstüne nasıl gideceğim? Önceki konumda dediğim gibi benim yeterince erkek çevrem var kızlarla anlaşamıyorum bir tane konuştuğum kız bile yok ona üzülüyorum ve düzeltmeye çalışıyorum ona göre öneri verirseniz sevinirim?

Onu nasıl aştığımı tam olarak bende bilmiyorum. Kendi sınıfındaki kızlarla düzgün bir iletişim kurup devamını getirirsen diğer kızlarlada rahat konuşabilirsin. Ben eskiden adamakıllı konuşamıyordum. Yüzüne 2-3 saniye bakmak göz teması kurmaktan korkardım, utanırdım. Şimdi kafama göre konuşuyorum sohbet ediyorum. Yüzüne boş boş 1-2 dakika baksam utanmam.

Hocam biraz detay verir misiniz düzgün çevreyi nasıl bulacağım ve korkumun üstüne nasıl gideceğim? Önceki konumda dediğim gibi benim yeterince erkek çevrem var kızlarla anlaşamıyorum bir tane konuştuğum kız bile yok ona üzülüyorum ve düzeltmeye çalışıyorum ona göre öneri verirseniz sevinirim.

Aynı durumdayız senin gene erkek çevren var, bende oda adamakıllı yok.

Kendi aranızda forumdakilerle bir sohbet sunucusu açın Discord gibi bir yerde anılarınızı anlatın sohbet edin modları etiketleyip izin filan alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı