Artık parayı yönetmelisiniz

Zengin baba fakir baba okuduktan sonra girdiğim tripler. Şaka maka adamın söylediği şeyler doğru arkadaşlar ben girişimci olmasam da yatırımcılık yapıyorum gelecek kriptoda haberiniz olsun.

Zengin baba fakir baba okuduktan sonra girdiğim tripler. Şaka maka adamın söylediği şeyler doğru arkadaşlar ben girişimci olmasam da yatırımcılık yapıyorum gelecek kriptoda haberiniz olsun.
Girdiğim tripler inan hayatımı değiştirecek

İnşallah değiştirir yoksa elinizdeki parada 0'a iner,ayrıca kendinize bu kadar çok güveniyor iseniz niye işi bırakıp tüm yoğunluğunuzu bu işe harcamıyorsunuz?

Aga keşke bende nasıl Instagram hesabımı büyütebilsem yollarını bilmiyorum ya bir de ne tür içerikler atacağım da soru işareti.

İnşallah değiştirir yoksa elinizdeki parada 0'a iner,ayrıca kendinize bu kadar çok güveniyor iseniz niye işi bırakıp tüm yoğunluğunuzu bu işe harcamıyorsunuz?
Çünkü bunu yan iş olarak yapıyorum. Şimdilik mimarlık okuyorum ve mimar olunca alacağım maaş ile işimi büyüteceğim.

Evet dostum! bu işe 3 afgan kaçırarak onları köle yaparak çalıştırabilirsiniz!
Onu zaten profesyonel olarak yapıyoruz

Hayır, sigmalık ile alakası yok. Paranın nasıl kazanılacağını ve kariyerine yön vermen utanç kaynağı değil.
Sen onları bırak. Onlar öğrenilmiş çaresizlik mağdurları. Fikirlerini çoğunluk onaylamıyor diye yanlış olacak diye birşey yok

Sen onları bırak. Onlar öğrenilmiş çaresizlik mağdurları. Fikirlerini çoğunluk onaylamıyor diye yanlış olacak diye birşey yok
Zaten ister tüm forum başıma gelsin dalga geçsin, gram umrumda değil. Ben hayalleri olan bir insanım ve bunları gerçekleştireceğim. Başarısız olsam dahi tecrübe edinmiş olacağım ve yeniden deneyeceğim.

Çünkü bunu yan iş olarak yapıyorum. Şimdilik mimarlık okuyorum ve mimar olunca alacağım maaş ile işimi büyüteceğim.

E diyorum ki bende bu kadar eminsiniz tutacağına bırakın mimarlığı bırakmıyorsunuz?

Haklısın ama 99.8'i değil ortalama sermaye ile yapılan bir girişimin batma ihtimali 10/9 dur çünkü girişimlerin 10/9 batar bu değişmeyen bir kuraldır senin diğerlerinden farklı olman gerekir yükselmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…