Artık parayı yönetmelisiniz

E diyorum ki bende bu kadar eminsiniz tutacağına bırakın mimarlığı bırakmıyorsunuz?
Dediğim gibi yan iş olarak yapıyorum. Daha küçük miktarlar kazanacağım için riskli bir iş. Fakat en azından mimarlıktan kazandığım parayla bu işi garantiye alıp daha çok büyütebilirim.

Dediğim gibi yan iş olarak yapıyorum. Daha küçük miktarlar kazanacağım için riskli bir iş. Fakat en azından mimarlıktan kazandığım parayla bu işi garantiye alıp daha çok büyütebilirim.
Kısaca kazanacağınızın garantisi yok batabilirsiniz ondan dolayı bırakamıyorsunuz

Fakir değillerdi işte. Elon Musk Afrikalı zavallı diye propaganda yapılır. Adamın ailesinin zümrüt madeni var.

Çoğu fakirdi zaten. Elon Musk'ın kendine 100 milyon dolarlık sermayesi vardı.
Hiçbiri fakir değildi. Hiçbiri alt sınıf değildi. Belki orta sınıfta bir yere sahip aileniz varsa bu yatırım ve girişim konusunda miras ile az çok bir şey yaparsınız ama alt sınıf olup, yatırım yapmak imkansızdır.

Ailemin yüksek miktarda sermayesi var. Hatta tanınan kişileriz fakat soyadımı söylemek istemiyorum Onlardan yardım alıp yatırım yapabilirim ama kendim bir şeyler yapmayı deniyorum. Belki de onlardan yardım almalıyımdır.

Dediğin doğru ise yapmalısın. Küçük paralar ile büyük paralar elde etmek ılık anarko kapitalist propagandasından başka bir şey değil.

Senin dediğin de doğru kolay değil bu işler bu yüzden benim şahsi fikrim yatırım üzerine olacaktır ne kadar ekmek o kadar köfte 1 günde sermayemi 2'ye katladıgımı hatırlıyorum Bitcoin'den piyasayı analiz edin genel analiz ve teknik analiz öğrenin ayı sezonu boğa sezonu nedir bunları araştırın ve en önemlisi okuyun arkadaşlar ben bodoslama daldım borsaya kaybede kaybede öğrendim öyle mükemmel analizci biri de değilim bu arada haberlere bakar aylık enflasyon oranını takip eder dururum uzun vadede yapılan sağlam bir analiz sermayenizi 10X bile yaptırır yatırımınızı uzun vade yapmanız hem daha az riskli hem daha sağlıklı olur risk yönetimi de çok önemlidir bunu unutmayın derim sermayeni bir noktaya getirdikten sonra ister girişimci ister borsacı olarak iş yapmaya devam edebilirsin benim kafam borsaya yattığı için ve oturduğum yerden konforumu bozmadan para kazandığım için ben borsa yolu ile servet yaratmayı seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…