Artık RDR2 alınır mı?

Matapios

Centipat
RAM
20gb ddr4
SSD veya HDD modeli
1tb SSD intel
Ekran kartı
3060 12gb
Anakart
B760m ddr4
İşlemci
İ5 14400F
Merhaba arkadaşlar, oyun şu an 15 Euro ya düşmüş sizce alınır mı? Aradan 7 sene geçmiş ve Online durumu nasıl çünkü almak nedenlerimden biri de Online RP için değer mi sizce yoksa onun yerine başka bir oyun mu almamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redm olarak Online RP sunucuları mevcut. Türkiye'de de aktif olarak oynayan bir kitlesi mevcut. Oyunun kendi Online'ını beğenmesem de RP sunucuları başarılı. Hikayesine bir şey söylemeye gerek yok tek kelimeyle şaheser.

Merhaba arkadaşlar, oyun şu an 15 euro ya düşmüş sizce alınır mı? Aradan 7 sene geçmiş ve Online durumu nasıl çünkü almak nedenlerimden biri de Online RP için değer mi sizce yoksa onun yerine başka bir oyun mu almamı önerirsiniz?

Hocam Online kısmı bile çok iyi hikayesine yaklaşık 50 saat verdim kalan 120 saatini ise Online oynamışımdır ve her dakikasında eğlendim fakat eğer BattlEye sistemi geldiyse sözümü geri alabilirim hile yapan bayağı bir insan var.

Merhaba arkadaşlar, oyun şu an 15 Euro ya düşmüş sizce alınır mı? Aradan 7 sene geçmiş ve Online durumu nasıl çünkü almak nedenlerimden biri de Online RP için değer mi sizce yoksa onun yerine başka bir oyun mu almamı önerirsiniz?
Bütçeniz varsa aldığınıza pişman olmayacağınız yapımlardan hocam. Online kısmı aşırı fazla aktif olunmasa oyuncu var hala.
1767357564110.png

Merhaba arkadaşlar, oyun şu an 15 euro ya düşmüş sizce alınır mı? Aradan 7 sene geçmiş ve Online durumu nasıl çünkü almak nedenlerimden biri de Online RP için değer mi sizce yoksa onun yerine başka bir oyun mu almamı önerirsiniz?

Hocam Online ve RP kısmını pek bilmiyorum Online da kısa sürede olsa vakit geçirdim fakat RP sunucuları nasıldır emin değilim ama story mod olarak aşırı derin duygular ve güzellik barındıran bir oyun keşke unutup tekrar oynayabilsem dediğim nadir oyunlardandır.

Daha iyi bir oyun gelmedi, gelmeyecekte hocam. Başlayınca bağımlısı olucaksınız.

Oynamadıysan çok şanslısın. Direkt al oyna. Oyunu bir anda bitirmeye çalışma, ilk 2 saat sıkıcı gelebilir. Hikayenin temelini anlatıyor ilk 2 saatte birazcık sabret daha sonrasında hikaye seni alıp götürür zaten.

Bütçeniz varsa aldığınıza pişman olmayacağınız yapımlardan hocam. Online kısmı aşırı fazla aktif olunmasa oyuncu var hala.
Eki Görüntüle 2632976
Sadece bu istatistiğe bakmak yanlış olur, bunu sadece online oynamak isteyen insanlar alıyor. Direkt oyunun kendisini satın alıp da online oynayan bir sürü kişi vardır fakat oynanacak derecede değil açıkçası. Geçen bir girip bakayım dedim ilk denk geldiğim kişi beni hapsedip uçurmaya başladı. 10 kişiden 7 si kesin hileci oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı