RDR2 alınır mı?

@SiyahPassat, hikayeli oyunlara para verilmez. Game Pass, paylaşımlı hesap gibi birçok alternatif var da konu sahibi, oyunun nasıl olduğunu soruyor. Oyunlara para vermek isteyen verebilir, biz karışamayız buna.
RDR2'yi sadece hikaye olarak bakıyorsanız yanılmış olmalısınız. Hikaye modu bitince açık dünya oyunu oluyor. Ve çevrimiçi modları da var. Anlatabildiysem ne mutlu bana.

RDR2'yi sadece hikaye olarak bakıyorsanız yanılmış olmalısınız. Hikaye modu bitince açık dünya oyunu oluyor. Ve çevrimiçi modları da var. Anlatabildiysem ne mutlu bana.

Evet, ancak herkese hitap etmiyor işte. Biz burada oyunun temel fikrini veriyoruz: Hikâyesi iyi, oturaklı animasyonlara sahip, bolca içeriği var ve güzel bir açık dünya hissi sunuyor. Mesela konuyu ben açsaydım, bana uymadığını rahatça anlayabilirdim.

Evet, ancak herkese hitap etmiyor işte. Biz burada oyunun temel fikrini veriyoruz: Hikâyesi iyi, oturaklı animasyonlara sahip, bolca içeriği var ve güzel bir açık dünya hissi sunuyor. Mesela konuyu ben açsaydım, bana uymadığını rahatça anlayabilirdim.
Yani, sonuçta zevkler ve renkler tartışılamaz.

Kesinlikle kendi sevdiğin şeylere göre alıp almamam değişir ben alınır demiştim her yerde övülüyor ve gameplayini izledim ama kesinlikle bana göre değildi, bizim alınır veya alınmaz dememiz gereksiz. İş sizde bitiyor.

Kısaca şöyle açıklayabiliriz; Kişi western hastası ise şuana kadar yapılmış en iyi western oyunu. Benim gibi dinozorlar trt1 pazar sabahları john Wayne ve clint eastwood filmleri ile büyümüş ise bu oyun o dünyaya sokuyor insanı.
Western sevmeyenler için tavsiye edilecek bir oyun değil hikaye sıkıcı olabilir onlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı