- Makaleler
- 3
Alınmaz zeki olmak lazım 800 TL üstünü story oyuna vermezdim.
RDR2'yi sadece hikaye olarak bakıyorsanız yanılmış olmalısınız. Hikaye modu bitince açık dünya oyunu oluyor. Ve çevrimiçi modları da var. Anlatabildiysem ne mutlu bana.@SiyahPassat, hikayeli oyunlara para verilmez. Game Pass, paylaşımlı hesap gibi birçok alternatif var da konu sahibi, oyunun nasıl olduğunu soruyor. Oyunlara para vermek isteyen verebilir, biz karışamayız buna.
RDR2'yi sadece hikaye olarak bakıyorsanız yanılmış olmalısınız. Hikaye modu bitince açık dünya oyunu oluyor. Ve çevrimiçi modları da var. Anlatabildiysem ne mutlu bana.
Yani, sonuçta zevkler ve renkler tartışılamaz.Evet, ancak herkese hitap etmiyor işte. Biz burada oyunun temel fikrini veriyoruz: Hikâyesi iyi, oturaklı animasyonlara sahip, bolca içeriği var ve güzel bir açık dünya hissi sunuyor. Mesela konuyu ben açsaydım, bana uymadığını rahatça anlayabilirdim.
Kesinlikle katılıyorum.Kesinlikle kendi sevdiğin şeylere göre alıp almamam değişir ben alınır demiştim her yerde övülüyor ve gameplayini izledim ama kesinlikle bana göre değildi, bizim alınır veya alınmaz dememiz gereksiz. İş sizde bitiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.