Artık tahammül edemiyorum

Defalarca okul köşelerinde bir çete tarafından sıkıştırıldım hocam. Birinde hele ki, az kalsın bıçaklanıyordum. Sizce benim üzerimde böyle bir etki bırakılması normal mi?
Ne yani bir de bir gerekçe mi sunuyorsun? 2 defa cinsel tacize uğradım ve üstüne adana gibi bir yerde yaşıyorum bilirim öyle çete ortamlarını sen sadece zayıfsın. Güçsüz ve ezik olmak işinize geliyor. Hayatımız da her zaman acılar da olumsuzluklar da olacak ama bunlar sonsuza kadar devam edecek değil. Hayatını nasıl yaşamak istediğin senin elinde. Eğer okul sana bu kadar sıkıntı oluyorsa açık liseye geçmeyi düşün.

İnsanlarla dert yarıştırmayın hocam. Sizin 5 parmağınızın 5'i de aynı mı? Evet belki siz güçlüsünüz ama ben değilim. Daha kendisine bağırıldığında bile ağlayan birinden ne bekliyorsunuz?

Dert yarıştırma niyetinde değilim. Sadece sinir bozucusunuz. Sanki tek dertler sizde varmış gibi büyütüyorsunuz içinizde tüm dertlerinizi. Evet herkes güçlü olacak diye bir kaide yok ama bu sizin elinizde diye düşünüyorum. Biri bağırdı diye ağlamak yerine daha güçlü olmayı öğrenin. Söylemesi kolay diyebilirsin ama öncelikle bu intihar modundan çıkmayı başarın.

Ayağa kalkıp cevap vermesini bekler. Karşıki taraf ta bunu senden bekliyor. Bunu bana sorup sormaman önemli değil.

Galiba aynı kaderi paylaşıyoruz

İntihar olayını ailem sayesinde çözdüm. Bir defa söyledim diye başıma kakmayı bırakın lütfen. Ayrıca güçlü olmak da size göre kolay tabii. Özgüvensiz insanlarda çat diye olan birşey değil. Daha 2 gün önce arkadaşım beni omzuna alıp sıranın demirine fırlattı. Yani fiziksel güç yok. Dediğim gibi bir kavgada da hemen ağlıyorum. Yani psikolojik güç de yok. Güçlü ol diyorsunuz da, anlatın hocam! Nasıl olacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…