Artık tahammül edemiyorum

Atheris

Femtopat
Katılım
12 Nisan 2022
Mesajlar
27
Normalde bu tür şeyleri asla sosyal mecralarda inanın paylaşmama ama başka çarem yok, anlatabileceğim kimse de yok. Artık gerçekten dayanamıyorum, anlayamıyorum da. Hayatım travmalardan ibaret. Hiçbir zaman ne ailem ne de arkadaş çevreme yetebildim. Ben her zaman birilerinin fazlalığı oldum, her zaman ben ikinci seçenektim. 16 yıllık hayatım boyunca X ve ben arasında kalındığında hiç benim seçildiğimi hatırlamıyorum. Eğitim hayatımın en başından tutun da şu zamana kadar hep dışlandım. Yani ben yaşıtlarım gibi davranamıyorum. Onlara çok normal gelen bir şey bana çok saçma geliyor, yapmaya çalışıyorum kendimi yaparken çok garip,aptalmış gibi hissediyorum. Ama inan ki keşke onların güldükleri, onların yaptıları şeyleri yapabilmeyi o kadar isterdim ki. Dürüst olmak gerekirse insan ilişkilerinde pek iyi değilim, hiç arkadaşım da yok benim. Bir süre sonra baktım insanlar hiçbir işe yaramıyor bende bütün sosyal platformlarda hesabımı kapattım, herkesi rehberden sildim. Telefon kullanmayı bıraktım. Ben hep naif ruhlu bir adamdım. Şiir kitaplarına bayılırım. Şiir kitapları okur onlardan alıntılar yapar ya da orada ki cümlelerden esinlerek kendi şiirlerimi yazardım. Bu şiirleri de yakın çevremle paylaşırdım. Onlar ise boş işlerle uğraştığımı bunun bana bir şeyler katmayacaklarından bahsederlerdi. Oysa ki orada ki kelimeleri öyle titizlikle öyle özenle seçerdim ki genellikle o şiir o gün bitmezdi. Bugün yani teknik olarak dündü boş bir tarlaya gidip 4 yıldır yazdığım şiir kitabımı yaktım. Hiç kız arkadaşım da olmadı benim. Gerçi günümüz kadınlarını da anlamıyorum. Mantıklı düşünemiyorlar, iç güdüleriyle hareket ediyorlar. Ben hiçbir zaman yine anlamadım. Bir kadın nasıl olur da şiddete meyilli, çevresine 5 kuruş faydası olmayan, konuşabildiği tek muhabbet bel altı muhabbetleri olan birisinden hoşlanabilir? Ben size söyleyeyim bu kadınlar genellikle haberlerde gördüğünüz kadın cinayetlerinde ki kurbanlar oluyor. Ama işin daha da mühim kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar öyle tek tük diyebileceğiniz türden kimseler değil. Türk kızlarınınn neresinden baksanız yüzde sekseninden fazlası böyle. Mesela düşünemiyorlar mı? Yoksa işlerine mi gelmiyor? Neyse bu çok farklı bir konu bana tekrar dönelim biz. Ben insanları da kırmamaya çok gayret eden birisiyim. İnsanları niteliklerine göre değil, sadece insan oldukları için sevilmesi taraftarıyım. Ama ne hikmettir ki ben hayatım boyunca fazlalık olan, işe yaramaz dışlanan kimseyi oynadım. Neden mesela? Neden insanlara böyle davranıyorsunuz? Bende istemez miyim küçük bir oyun içinde önemli kişiyi oynamayı, ben istemez miyim başarılı biri olmayı. Şu sıralar kendimi özellikle de insanlardan çok soyutladım çünkü nefret ediyorum. Ben hayvan seviyorum, makine seviyorum ama insandan nefret ediyorum. Çok ironik olacak ki yine insandan medet umuyorum yani sizlerden. Ben ne yapacağım rica ediyorum bana bir yol gösterin.
 
Ben de bu durumdayım:) Benim yapabildiğim bir şey yok. Hayatı yaşamaya devam edip (zaten karnımıza iki lokma girdikçe veya kendimizi öldürme cesaretimiz olmadığı için) mecburen yaşayıp gidiyoruz, sana önerim ise bırak gittiği gibi gittiği kadar gitsin; kendini sevdiğin şeylere odakla senden büyüğüm, o yüzden önerim sana spor yapmak ve boş vakit bırakmaman olacak. Önünde üniversite sınavı var ona da odaklanırsan bal gibi olur.
 
Değişmelisin diyoruz ama Selda hanımın ufak bir makyaj ve saç kesimi gibi olanından değil. 😂

10 erkek arasında ilk beşin arasına giremiyorsan elbette kadınların tercihi olmazsın, tip+para+ağız işine yarar, ılık olmayacaksın.
 
Hiçbir zaman yaşıtlarımın adamı olmadım. Arkadaşım da olmadı o yüzden ki bu benim tercihimdi. Yaptıkları hareketleri saçma bulduğum için aralarında bir yerim olmadığının farkındaydım. Sen neden aralarında bu kadar bulunmak istiyorsun? İnsan sosyal varlık olmak zorunda mı ki? Ben yalnızlıkta buldum tüm huzurumu da mutluluğumu da. Ama anladığım kadarıyla yalnız olmak senin istediğin bir seçenek değil. Karakterinden etkilendim ama bu şekilde şuan ki yaş grubundan ilgi görmen çok zor doğru insanlarla karşılaşmadıkça. Üniversite hayatın içerisinde daha fazla insan tanıyacaksın özellikle kendi sevdiğin bölüme gidersen kendin gibi arkadaş olabileceğin insanlar bulabilirsin. Şimdilik pek yapabileceğimiz bir şey yok yapmayı sevdiğin hobilere yönel ve geleceğin için üniversite sınavına çalış.
 
Normalde bu tür şeyleri asla sosyal mecralarda inanın paylaşmama ama başka çarem yok, anlatabileceğim kimse de yok. Artık gerçekten dayanamıyorum, anlayamıyorum da. Hayatım travmalardan ibaret. Hiçbir zaman ne ailem ne de arkadaş çevreme yetebildim. Ben her zaman birilerinin fazlalığı oldum, her zaman ben ikinci seçenektim. 16 yıllık hayatım boyunca X ve ben arasında kalındığında hiç benim seçildiğimi hatırlamıyorum. Eğitim hayatımın en başından tutun da şu zamana kadar hep dışlandım. Yani ben yaşıtlarım gibi davranamıyorum. Onlara çok normal gelen bir şey bana çok saçma geliyor, yapmaya çalışıyorum kendimi yaparken çok garip, aptalmış gibi hissediyorum. Ama inan ki keşke onların güldükleri, onların yaptıları şeyleri yapabilmeyi o kadar isterdim ki. Dürüst olmak gerekirse insan ilişkilerinde pek iyi değilim, hiç arkadaşım da yok benim. Bir süre sonra baktım insanlar hiçbir işe yaramıyor bende bütün sosyal platformlarda hesabımı kapattım, herkesi rehberden sildim. Telefon kullanmayı bıraktım. Ben hep naif ruhlu bir adamdım. Şiir kitaplarına bayılırım. Şiir kitapları okur onlardan alıntılar yapar ya da orada ki cümlelerden esinlerek kendi şiirlerimi yazardım. Bu şiirleri de yakın çevremle paylaşırdım. Onlar ise boş işlerle uğraştığımı bunun bana bir şeyler katmayacaklarından bahsederlerdi. Oysaki orada ki kelimeleri öyle titizlikle öyle özenle seçerdim ki genellikle o şiir o gün bitmezdi. Bugün yani teknik olarak dündü boş bir tarlaya gidip 4 yıldır yazdığım şiir kitabımı yaktım. Hiç kız arkadaşım da olmadı benim. Gerçi günümüz kadınlarını da anlamıyorum. Mantıklı düşünemiyorlar, iç güdüleriyle hareket ediyorlar. Ben hiçbir zaman yine anlamadım. Bir kadın nasıl olur da şiddete meyilli, çevresine 5 kuruş faydası olmayan, konuşabildiği tek muhabbet bel altı muhabbetleri olan birisinden hoşlanabilir? Ben size söyleyeyim bu kadınlar genellikle haberlerde gördüğünüz kadın cinayetlerinde ki kurbanlar oluyor. Ama işin daha da mühim kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar öyle tek tük diyebileceğiniz türden kimseler değil. Türk kızlarınınn neresinden baksanız yüzde sekseninden fazlası böyle. Mesela düşünemiyorlar mı? Yoksa işlerine mi gelmiyor? Neyse bu çok farklı bir konu bana tekrar dönelim biz. Ben insanları da kırmamaya çok gayret eden birisiyim. İnsanları niteliklerine göre değil, sadece insan oldukları için sevilmesi taraftarıyım. Ama ne hikmettir ki ben hayatım boyunca fazlalık olan, işe yaramaz dışlanan kimseyi oynadım. Neden mesela? Neden insanlara böyle davranıyorsunuz? Bende istemez miyim küçük bir oyun içinde önemli kişiyi oynamayı, ben istemez miyim başarılı biri olmayı. Şu sıralar kendimi özellikle de insanlardan çok soyutladım çünkü nefret ediyorum. Ben hayvan seviyorum, makine seviyorum ama insandan nefret ediyorum. Çok ironik olacak ki yine insandan medet umuyorum yani sizlerden. Ben ne yapacağım rica ediyorum bana bir yol gösterin.

Aynı ben. Bende her zaman arka planda kalmışımdır. Hatta her gün hayatım istisnasız ters gider.
Normalde bu tür şeyleri asla sosyal mecralarda inanın paylaşmama ama başka çarem yok, anlatabileceğim kimse de yok. Artık gerçekten dayanamıyorum, anlayamıyorum da. Hayatım travmalardan ibaret. Hiçbir zaman ne ailem ne de arkadaş çevreme yetebildim. Ben her zaman birilerinin fazlalığı oldum, her zaman ben ikinci seçenektim. 16 yıllık hayatım boyunca X ve ben arasında kalındığında hiç benim seçildiğimi hatırlamıyorum. Eğitim hayatımın en başından tutun da şu zamana kadar hep dışlandım. Yani ben yaşıtlarım gibi davranamıyorum. Onlara çok normal gelen bir şey bana çok saçma geliyor, yapmaya çalışıyorum kendimi yaparken çok garip, aptalmış gibi hissediyorum. Ama inan ki keşke onların güldükleri, onların yaptıları şeyleri yapabilmeyi o kadar isterdim ki. Dürüst olmak gerekirse insan ilişkilerinde pek iyi değilim, hiç arkadaşım da yok benim. Bir süre sonra baktım insanlar hiçbir işe yaramıyor bende bütün sosyal platformlarda hesabımı kapattım, herkesi rehberden sildim. Telefon kullanmayı bıraktım. Ben hep naif ruhlu bir adamdım. Şiir kitaplarına bayılırım. Şiir kitapları okur onlardan alıntılar yapar ya da orada ki cümlelerden esinlerek kendi şiirlerimi yazardım. Bu şiirleri de yakın çevremle paylaşırdım. Onlar ise boş işlerle uğraştığımı bunun bana bir şeyler katmayacaklarından bahsederlerdi. Oysaki orada ki kelimeleri öyle titizlikle öyle özenle seçerdim ki genellikle o şiir o gün bitmezdi. Bugün yani teknik olarak dündü boş bir tarlaya gidip 4 yıldır yazdığım şiir kitabımı yaktım. Hiç kız arkadaşım da olmadı benim. Gerçi günümüz kadınlarını da anlamıyorum. Mantıklı düşünemiyorlar, iç güdüleriyle hareket ediyorlar. Ben hiçbir zaman yine anlamadım. Bir kadın nasıl olur da şiddete meyilli, çevresine 5 kuruş faydası olmayan, konuşabildiği tek muhabbet bel altı muhabbetleri olan birisinden hoşlanabilir? Ben size söyleyeyim bu kadınlar genellikle haberlerde gördüğünüz kadın cinayetlerinde ki kurbanlar oluyor. Ama işin daha da mühim kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar öyle tek tük diyebileceğiniz türden kimseler değil. Türk kızlarınınn neresinden baksanız yüzde sekseninden fazlası böyle. Mesela düşünemiyorlar mı? Yoksa işlerine mi gelmiyor? Neyse bu çok farklı bir konu bana tekrar dönelim biz. Ben insanları da kırmamaya çok gayret eden birisiyim. İnsanları niteliklerine göre değil, sadece insan oldukları için sevilmesi taraftarıyım. Ama ne hikmettir ki ben hayatım boyunca fazlalık olan, işe yaramaz dışlanan kimseyi oynadım. Neden mesela? Neden insanlara böyle davranıyorsunuz? Bende istemez miyim küçük bir oyun içinde önemli kişiyi oynamayı, ben istemez miyim başarılı biri olmayı. Şu sıralar kendimi özellikle de insanlardan çok soyutladım çünkü nefret ediyorum. Ben hayvan seviyorum, makine seviyorum ama insandan nefret ediyorum. Çok ironik olacak ki yine insandan medet umuyorum yani sizlerden. Ben ne yapacağım rica ediyorum bana bir yol gösterin.

Arkadaş olabiliriz. Neredeyse aynı kadere sahibiz. Tabii sen istersen.
 
Hayat anlattığın gibi işliyor, sen bunu saçma bulup toplumdan uzak kalırsan yalnızlık gibi sonuçlarına katlanmak zorundasın. En sevdiğiniz insan bile sizinle %100 uyuşmaz. Senin gibi düşünen insanlar var ama onlar azınlıklar. Ömrünün sonuna kadar bu şekilde devam edebilirsin veya topluma uyum sağlarsın. Tanıştığın insanlar senin çektiğin zorlukları duymak istemezler, birisi seni mutlu etmiyorsa onunla arkadaş olmazsın. Birisi ile tanışırken yaşadıklarını değil niteliklerini anlat. Yaşamasını bilirsen hayat çok zevklidir. Bu şekilde devam edersen kendini içten içe yersin ve sonu intihara gider. Bir seçenek olmak istiyorsan bunun için çaba göstermelisin. Şık giyin, temiz ol, spor yap, bulunduğun çevredeki en farklı en marjinal insan olmaya çalış. İlgiyi üzerine çekmek kolay, ilgiyi yönlendirip faydalanmak senin elinde. Kırmızı hapı al ve topluma karış.
 
'Dünya hassas kalpler için cehennemdir' der Goethe, ben de senin gibi şiir yazardım durumumuz neredeyse aynı dostum, bende anlamış değilim kızları ancak boş ver o kızlar zaten seni üzer, kendinde kariyerine odaklan geleceğini düşün zaten ileride seni gerçekten duyguların ve düşüncelerin için seven birisini bulursun diye umuyorum, hayat gerçekten düşündüğümüzden daha da kısa zevk almaya bak gerçekten sevdiklerinin yanında durmaya çalış, demişsin şiir yazıyordum yine yaz bol bol kitaplar oku araştırmalar yap dil öğren gez bunları yapman için bir arkadaşa veya sevgiliye ihtiyacın yok, zaten o belalı tipleri seven kızlar hep üzülür ancak seni bu halinle sevecek kız bulduğunda hayat boyu mutlu olabilirsin, kendini bırakma umutlu ol zor da olsa bunun için çalış, hayatta başarılar dostum.
 
Normalde bu tür şeyleri asla sosyal mecralarda inanın paylaşmama ama başka çarem yok, anlatabileceğim kimse de yok. Artık gerçekten dayanamıyorum, anlayamıyorum da. Hayatım travmalardan ibaret. Hiçbir zaman ne ailem ne de arkadaş çevreme yetebildim. Ben her zaman birilerinin fazlalığı oldum, her zaman ben ikinci seçenektim. 16 yıllık hayatım boyunca X ve ben arasında kalındığında hiç benim seçildiğimi hatırlamıyorum. Eğitim hayatımın en başından tutun da şu zamana kadar hep dışlandım. Yani ben yaşıtlarım gibi davranamıyorum. Onlara çok normal gelen bir şey bana çok saçma geliyor, yapmaya çalışıyorum kendimi yaparken çok garip,aptalmış gibi hissediyorum. Ama inan ki keşke onların güldükleri, onların yaptıları şeyleri yapabilmeyi o kadar isterdim ki. Dürüst olmak gerekirse insan ilişkilerinde pek iyi değilim, hiç arkadaşım da yok benim. Bir süre sonra baktım insanlar hiçbir işe yaramıyor bende bütün sosyal platformlarda hesabımı kapattım, herkesi rehberden sildim. Telefon kullanmayı bıraktım. Ben hep naif ruhlu bir adamdım. Şiir kitaplarına bayılırım. Şiir kitapları okur onlardan alıntılar yapar ya da orada ki cümlelerden esinlerek kendi şiirlerimi yazardım. Bu şiirleri de yakın çevremle paylaşırdım. Onlar ise boş işlerle uğraştığımı bunun bana bir şeyler katmayacaklarından bahsederlerdi. Oysa ki orada ki kelimeleri öyle titizlikle öyle özenle seçerdim ki genellikle o şiir o gün bitmezdi. Bugün yani teknik olarak dündü boş bir tarlaya gidip 4 yıldır yazdığım şiir kitabımı yaktım. Hiç kız arkadaşım da olmadı benim. Gerçi günümüz kadınlarını da anlamıyorum. Mantıklı düşünemiyorlar, iç güdüleriyle hareket ediyorlar. Ben hiçbir zaman yine anlamadım. Bir kadın nasıl olur da şiddete meyilli, çevresine 5 kuruş faydası olmayan, konuşabildiği tek muhabbet bel altı muhabbetleri olan birisinden hoşlanabilir? Ben size söyleyeyim bu kadınlar genellikle haberlerde gördüğünüz kadın cinayetlerinde ki kurbanlar oluyor. Ama işin daha da mühim kısmı ne biliyor musunuz? Bunlar öyle tek tük diyebileceğiniz türden kimseler değil. Türk kızlarınınn neresinden baksanız yüzde sekseninden fazlası böyle. Mesela düşünemiyorlar mı? Yoksa işlerine mi gelmiyor? Neyse bu çok farklı bir konu bana tekrar dönelim biz. Ben insanları da kırmamaya çok gayret eden birisiyim. İnsanları niteliklerine göre değil, sadece insan oldukları için sevilmesi taraftarıyım. Ama ne hikmettir ki ben hayatım boyunca fazlalık olan, işe yaramaz dışlanan kimseyi oynadım. Neden mesela? Neden insanlara böyle davranıyorsunuz? Bende istemez miyim küçük bir oyun içinde önemli kişiyi oynamayı, ben istemez miyim başarılı biri olmayı. Şu sıralar kendimi özellikle de insanlardan çok soyutladım çünkü nefret ediyorum. Ben hayvan seviyorum, makine seviyorum ama insandan nefret ediyorum. Çok ironik olacak ki yine insandan medet umuyorum yani sizlerden. Ben ne yapacağım rica ediyorum bana bir yol gösterin.
Sen İnce ruhlu,hassas bir insan'sın. İşin zor. Sana gösterilecek bir yol destek değil köstek olur. Kendi yolunu kendin bulman lazım. Ve sana iyi bir haberim var. İnsanların başına gelen kötü şeylerin bir çoğu senin başına gelmiyecek hatta yanından bile geçmiyecek. Bu dediğimi ilerde anlıcaksın. Ama illa bir öneri veya nasihat istiyor isen şunu şiddetle öneriyorum; İş hayatında başarılı ol ve iyi para kazan sonra kendine sevebileceğin hiç ayrılmak istemeyeceğin bir araç al mesala arazi aracı. Onunla birlikte kamp hayatı yaşa. Norveç kıyılarını gez. Kasabalarını şehirlerini ilçelerini gez. Sana verebileceğim en büyük ve en iyi tavsiye bunlar.
 
Bunların hiç birini övünmek veya hava atmak kimseyi eziklemek için söylemiyorum yanlış anlamayın. İlkokul, ortaokul her okul düzeyinde sınıfın futbolcu klasik erkek ekipleri olurdu. Sınıfın muhabbetini yapan, derslerini kaynatan, kendi aralarında takılan arkadaşlığa değer veren klasik tipler işte. Her zaman onlardan olmuşumdur. Artık devir değişti, eski insanlar birbirlerinin düşüncülerini umursayan, onlara değer veren insanlar kalmadı. Herkes değişime ayak uydurdu, uyduran toplumda yer buldu, bulamayan senin gibi soyutlandı. Samimi olmayan ilişkiler, sevdiği kişi değil, para, ün, şöhret için başkalarını seçen kadın/erkekler. Kapitalist sistem seni tüketmeye iter. Ama tükettiğin tek şey maddi olmuyor. Manevi duyguları tüketiyorsun. Sevgi bir süre sonra sana yetmemeye başlıyor daha fazlasını arıyorsun. Gerçekten bi' 10 dakikaya uzun uzadıya yazacağım.
 

Geri
Yukarı