Herkese müjde diyeyim, video her şeyi açıklar nitelikte. Bu ne zaman seri üretime geçer bilinmez.
Passive 2-Phase Immersion Cooling
Passive 2-Phase Immersion Cooling
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş seni izliyor.Bu sistem Türkiye'de satılsın inanın Windows 7 kuranlar olacak.
kartlarının sıvı ile temas yaptığı alan çok küçük.
Valla ben videoda sadece kartların işlemci kısmında köpüren bir şey gördüm pek attığın soğutma bloğunu göremedim ama bence normal sıvı soğutma yapmak kat kat daha mantıklı.Hocam şu aşağıda su bloğunda temas eden yere bakın, bundan kat be kat iyidir. Kartların her noktası su ile temas ediyor, boğucu bobininden, kontrol çipine kadar, eğer sirkülasyon yapılıp, büyük bir radyatör ile soğutulursa, OC keyfine doyamazsın bu sistemle.
Eki Görüntüle 268013
Valla ben videoda sadece kartların işlemci kısmında köpüren bir şey gördüm pek attığın soğutma bloğunu göremedim ama bence normal sıvı soğutma yapmak kat kat daha mantıklı.
Hiç yoktan iyidir bence.O boyadığım yerdeki cücük kadar yerde temas ediyor işte, sirkülayson yapılarak ısı düşürülüyor ama demek istediğim, diğer videoda kartın her noktasında su var onu göremediniz mi? Sadece işlemci tabakasından kabarcık çıkması oranın aşırı ısınması ve suyu kaynatmasından kaynaklanıyor ama ısınan su sirkulasyon yapılıp ta soğutulursa ve tankın içindeki su da tank içinde pervane yardımıyla karıştırılırsa muhteşem olur demek istedim.
Ben kapali devre sivi sogutma ile bosta 14 derece gormustum.Beyler burada kullanılan sıvı soğutmayı kapalı devre veya custom soğutmalar ile karıştırmayın. Buradaki işçilik çok farklı boyutta. Arkadaşların dediği gibi sıvı komple PCB'nin üzerine temas ediyor. İçerideki sıvı dışarıya tahliye edilmesi gerekli. Ve büyük bir radyatör ile güzel bir şekilde soğutulup sirkülasyon sağlanırsa. Sistem boşta 20 Dereceleri görebilir.
Ben kapali devre sivi sogutma ile bosta 14 derece gormustum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.