Artık yalnızlıktan kötü olmaya başladım

Cengiztr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar annem ve babam sabah işe gider akşam gelirler bende evin tek çocuğuyum ve bütün gün evde ders çalışıyorum spor yapıyorum oyun oynuyorum. Önceler yalnız olmak çok hoşuma giderdi lakin şimdi kendimi çok kötü hissediyorum her gün aynı şeyler yalnız kalmak sadece yalnız kalmak garip bir şekilde son günlerde artık midem bulanmaya başladı kendimi halsiz hissediyorum beni şu an hiçbir şey sevindiremez gibi hissediyorum ve bunları buraya yazarak az da olsa içimi boşalttım iyi günler.

Merhaba arkadaşlar annem ve babam sabah işe gider akşam gelirler bende evin tek çocuğuyum ve bütün gün evde ders çalışıyorum spor yapıyorum oyun oynuyorum. Önceler yalnız olmak çok hoşuma giderdi lakin şimdi kendimi çok kötü hissediyorum her gün aynı şeyler yalnız kalmak sadece yalnız kalmak garip bir şekilde son günlerde artık midem bulanmaya başladı kendimi halsiz hissediyorum beni şu an hiçbir şey sevindiremez gibi hissediyorum ve bunları buraya yazarak az da olsa içimi boşalttım iyi günler.
Muhtemelen hormonel bozukluk yaşıyorsun, hormonel dengeni muhtemel mast ile bozuyorsun, seni karamsarlığa ,iten de muhtemelen bu durum.. Karamsarlığını anlayabiliyorum bunun en temel sebebi hedefinin olmaması veya hedefinin NET olmaması... Kendine bir yol çiz örn bu sene gitar öğreneceğim ve ilk olarak gitar almakla başla, aç youtube u izleyerek öğren, şuan çevrende çok baskı çok etken var, kimi ders çalış diyor, kimi vasıfsızsın algısı yaratıyor kiminin beklentileri var, hedef koy, hormonlarını da bozma muhtemelen zayıf bir yapıdasındır kilo alamıyorsundur, bu söylediğimi çok iyi dinlersen kilo alırsın EN YAKIN HASTANEYE GİT Kan vereceğim de vitaminlerine ve hormonlarına baksınlar b12 ve d vitaminin düşüktür muhtemelen, sana yazsınlar düzelt, verilen ilaçları kullan her şey çok güzel olacak.

Hocam Instagram verir misiniz?
Yanlızını mutlu etmemek bize uymaz!

Hocam siz verin ben size yazayım buraya atmak istemiyorum.

Mast yapıyor musun?

Hayır hocam.

Muhtemelen hormonel bozukluk yaşıyorsun, hormonel dengeni muhtemel mast ile bozuyorsun, seni karamsarlığa, iten de muhtemelen bu durum. Karamsarlığını anlayabiliyorum bunun en temel sebebi hedefinin olmaması veya hedefinin net olmaması... Kendine bir yol çiz örneğin bu sene gitar öğreneceğim ve ilk olarak gitar almakla başla, aç YouTube'u izleyerek öğren, şu an çevrende çok baskı çok etken var, kimi ders çalış diyor, kimi vasıfsızsın algısı yaratıyor kiminin beklentileri var, hedef koy, hormonlarını da bozma muhtemelen zayıf bir yapıdasındır kilo alamıyorsundur, bu söylediğimi çok iyi dinlersen kilo alırsın en yakın hastaneye git kan vereceğim de vitaminlerine ve hormonlarına baksınlar B12 ve D vitaminin düşüktür muhtemelen, sana yazsınlar düzelt, verilen ilaçları kullan her şey çok güzel olacak.

Bir de şöyle bir durum var tanıdıklarımın hepsi 3 4 kardeş ben tekim düşünyorum ya okuyamazsam para kazanamazsam annem babam yaşlı ne yaparım diye onlara fakirlik hissini bir şeyi isteyip alamamak hissini yaşatmak istemiyorum.

Anlıyorum hocam sizi bende bunları hala yaşıyorum geleceğinize odaklanın şu anda yapacağın arkadaşlıkların bir önemi yok

Hocam siz verin ben size yazayım buraya atmak istemiyorum.

Hayır hocam.

Bir de şöyle bir durum var tanıdıklarımın hepsi 3 4 kardeş ben tekim düşünyorum ya okuyamazsam para kazanamazsam annem babam yaşlı ne yaparım diye onlara fakirlik hissini bir şeyi isteyip alamamak hissini yaşatmak istemiyorum.
Onlar seni yokluk içerisinde yaşatacak bir hayata mahkum ediyorlarsa ''Doğurarak'' Sen de bencil olmak zorundasın, sadece kendini kurtarmanın en kısa yolunu düzgün bir yoldan bulmak zorundasın. Thanos was right... Popülasyonun böylesini indirgemekti niyeti, bu hayat senin seçeceğin bir hayat asla olmazdı ama ailen seni bu hayata zorladı öyle düşün dostum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı