Artillery Sidewinder X4 Pro nasıl kullanılır?

ByteKafe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba değerli hocalarım. Artillery sidewinder X4 Pro kullanıyorum. İnternette gördüğüm videolarda yazıcılardan çıkan baskılar mükemmel ancak benim yazıcınınkiler baskıya bile benzemiyor. Dikkatimi çeken şey çoğu yazıcının Firmware'ı marlin ancak benimki klipper. Ayrıca bir konu da baskılarım tablayı tutmuyor (süngerle yıkama, pritt vb. denedim ama olmadı). Boyacı bandı çektim tuttu ancak baskı ortasında bant da kalktı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba hocam bende de var aynı yazıcıdan açtığım konulardan birinde de çok fazla iletişim kurmuştuk başkalarıyla. Ben tablaya yapışmadığı zaman peçeteye hafif ıslatacak şekilde kolonya döküp tablayı sıcakken siliyorum temizliyorm öyle çözülüyor. Evet yazıcı klipper o yüzden kendi dilimleyicisini kullanmanızı öneririm. Onun haricinde kendi youtube sayfasından adımları izlersiz bed leveling kısmı filan var aman dikkatli yapın sonrasında tablayı delersiniz vallahi. Bende şuan filament doğru dürüst akmıyor nozzle ile alakalı sanırım en kısa zamanda ucunu değiştireceğim.

NOT: Yazıcı ile işiniz bittiğinde direkt kapatmayın kendi kendine soğumasını bekleyin fan sesi kesilince kapatın yoksa filament bir süre sonra kendi kendine donup birikiyor. Ben direkt kapattığım için muhtemelen böyle bir sorun yaşadım siz dikkatli olun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı