Artillery SideWinder X2 3D yazıcı önerisi

Huso_2534

Hectopat
Daha fazla  
Artillery SideWinder X2 3D yazıcı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle büyük olsun diye mi seçtin?

Büyük baskı hacmindeki ürünlerde çoğunlukla çapraz destek kullanılıyor, bunda yok, yüksek parçalarda baskı sorunları parçaya yansıyacaktır. Nozül maks. 240 derece, bence bu düşük bir değer. Bu tip bir ürün kullanacak olsam delik çapı büyük bir nozüle geçerdim, bu da kullanacağım filamenti normalden daha yüksek sıcaklıklarda kullanmamı gerektirebilir. Bu tip durumlarda yetersiz kalabilir. Hız konusu da düşünülmeli, yeni makinelerde hızlar artmaya başladı, güncel makinelere de göz gezdir bence.

Özellikle büyük olsun diye mi seçtin?

Büyük baskı hacmindeki ürünlerde çoğunlukla çapraz destek kullanılıyor, bunda yok, yüksek parçalarda baskı sorunları parçaya yansıyacaktır. Nozül maks. 240 derece, bence bu düşük bir değer. Bu tip bir ürün kullanacak olsam delik çapı büyük bir nozüle geçerdim, bu da kullanacağım filamenti normalden daha yüksek sıcaklıklarda kullanmamı gerektirebilir. Bu tip durumlarda yetersiz kalabilir. Hız konusu da düşünülmeli, yeni makinelerde hızlar artmaya başladı, güncel makinelere de göz gezdir bence.
Hocam peki bu yazıcının fiyatlarında bana ne önerebilirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam Bi sorum daha olucak cr10 smart hakkında ne düşünüyorsunuz.

Bu nasıl hocam alınırım 2. El sorun yaşatırmı

Son düzenleme:
Bence temiz kullanılmış ikinci el cihazlara bakın. Çok az kaynağı olan markalara ya da cihazlara bulaşmayın üzülürsünüz. Bir de büyük baskılar genelde parçalanmış şekilde olur. Benim cihazımda 235x235 tabla var ve şuana kadar basamadığım şey olmadı.

Bu linktekiler belki yardımcı olur:

Linkini verdiğin ilanın aktif olduğunu sanmıyorum, hem makine hem de filamentler iyi zam yedi.

Bence temiz kullanılmış ikinci el cihazlara bakın. Çok az kaynağı olan markalara ya da cihazlara bulaşmayın üzülürsünüz. Bir de büyük baskılar genelde parçalanmış şekilde olur. Benim cihazımda 235x235 tabla var ve şuana kadar basamadığım şey olmadı.
Hocam sizin az 12k civarı sıfır veya 2. El önerdiğiniz makinalar varmı varsa nedir

Hocam sizin az 12k civarı sıfır veya 2. El önerdiğiniz makinalar varmı varsa nedir
Önerdiğim bir marka yok. fakat servis konusunda Two Trees berbat bir firma. Kesinlikle yazıcının sorunlarına yardımcı olmuyorlar. Ayrıca kendiniz yazıcı yapmaya da kalkışmayın. @Siyah Martı makineler konusunda daha bilgili birisi. Şahsen ben Hypercube Evolution yapmıştım ve hem kurarken hem de kalibrasyonlarında zorlanmıştım. Özellikle kayışların ayarına çok hassas olduğu için bence ilk yazıcınız CoreXY olmamalı. Kartezyen bir cihaz bakmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı