kgmen51
Hectopat
Daha fazla
Kendi slicer programı da var her şey Prusa ile aynı, ben Orca kullanıyorum daha pratik olduğunu düşünerekten.Bende almayı düşünüyorum. Dilimleyici olarak hangi programı kullanıyor? Yazıcıyı önerir misiniz?
Yazıcıyla yaklaşık 1 haftadır toplamda 20 saatlik bir samimiyetimiz oldu ben bir hayli memnunum. Baskı kalitesi şaşırtıcı derecede iyi. Nanelab Hyper filament kullanıyorum dış duvarlar 300 iç duvarlar 350 mm/sn hızda, titreşimi çok güzel sönümlüyor cihaz ve yüksek hızlarda şimdiye kadar sapıtmadı. Aşırı ağır tamamen metal olduğundan sağlamlığını gerçekten hissettiriyor. 8000 TL bandında Creality'nin daha düşük yazdırma hızına sahip ve Klipper'ı olmayan V3 SE modelini tercih etmektense, daha çok şey vaadeden fakat arayüz dizaynı, kullanım kolaylığı (manuel tabla Z offset değerini ayarlama) ve teknik destek açısından geri kalan Artillery'yi tercih etmeyi ben kendim için daha uygun buldum. Beklentileri bu söylediklerim ışığında tuttukça iki ürünün de üzeceğini sanmıyorum, az zahmete girerim dikkatli olurum derseniz X4 Pro'yu öneririm.
Sağlamlığını şöyle anlatayım, rezil rüsva arayüzleri yüzünden internette birçok kişinin yaşadığı nozzle'yı tablaya girdirtme olayını ben de yaşadım Z offseti (sıfırlamayı) yaparken, yaklaşık 4 defa aynı hatayı yapmama rağmen ne tablada çizik veya kalibrasyon sorunu var ne hotend'de bükülme çatlak kırılma sızdırma var. Yukarıda attığım videoyu izler ve altındaki yorumları okursanız nispeten anlarsınız neler yaşandığını.