Artillery3D sidewinder X4 alınır mı?

Merhaba Artillery sidewinder X4 Pro ver elimde 2 adet fakat ne yaptıysam baskımı tablaya yapıştıramıyorum yapışsa bile baskı bitmeye yakın tabladan kopuyor bunun için yardımcı olursanız sevinirim
Hocam öyle bir durumda ben peçeteye kolonya sürüp (çok abartmayacak şekilde) tablayı güzelcene siliyorum çözülüyor bir deneyin bence.

NOT: Tabla halen sıcakken yapıyorum

Merhabalar, ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Kalibrasyon vs hepsi okey.(manuel yapamıyorum ekran izin vermiyor, oto ve yazılımla yaptım) ne denediysem olmadı çözümü nedir

Dosya Ekleri

• IMG_24C34EE4-ED61-440E-9E0E-A28247CB6826.jpeg
    IMG_24C34EE4-ED61-440E-9E0E-A28247CB6826.jpeg
    287,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3205384B-1AD5-4B63-9897-D1AD30F5B973.jpeg
    IMG_3205384B-1AD5-4B63-9897-D1AD30F5B973.jpeg
    310,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9BDD3AEF-598F-4262-BE9B-8A7F8B948882.jpeg
    IMG_9BDD3AEF-598F-4262-BE9B-8A7F8B948882.jpeg
    278 KB · Görüntüleme: 25
@kgmen51 hocam eğer mümkünse baskı sonuçlarından birkaç fotoğraf paylaşmanız mümkün müdür? Birkaç ay içinde benim de x4 pro alma düşüncem var baskı sonuçlarını merak ediyorum.
@kgmen51 selamlar, bu yazıcı ile deneyimin nasıl gidiyor. Sanırım Pro ve Plus versiyonlarına S1 takısı eklenerek bir güncelleme yapılmış resmi sitesinde, tabla ayarı için sensör vs. eklenmiş. Gördüğüm kadarıyla ülkemizdeki satıcılara henüz S1'li sürüm gelmemiş. Senin tecrübelerin nasıl ilerliyor.
Galerimde yalnızca bir tane print fotoğrafı kalmış maalesef bir tek onu yükleyebiliyorum buraya, şu şekilde:
1746612769189.png

Bu gördüğünüz Porima'nın mermer desenli PLA filamenti, parçacıklı olmasına rağmen 0.08 mm hassasiyetle bastığım konumlarda dahi bir sıkıntı çıkarmadı, muhtemelen bu filamentle alakalı olumlu bir durum ama ben elimdeki her filamenti 300-350 mm/s hızlarda basıyorum (çoğu zaman) ve güzel sonuçlar alıyorum (çoğu zaman). Bu fotoğrafta görebileceğiniz çene, burun gibi support ile birleşim noktalarında katmanlar biraz fazla belli oluyor, bu muhtemelen yazdırma parametrelerinde yapılacak "fine tuning"lerle giderilebilir fakat açıkçası bu kadarı benim için yeterli diye düşünerekten üzerine çok ar-ge yapmadım, belki ileride. Yalnız birkaç defa yaşadığım bir katman kayması sorunu oldu, yatayda 1-2 mm'lere kadar kaymaya denk geldim bazı ürünlerimde. Bu ciddi bir problem fakat bunun sebebini benim yüksek hızda basıyor olmam olduğunu düşünüyorum.
Hocam hiçbir fikrim yok o mesajı daha önce görmedim
Eki Görüntüle 2467114ben sadece Limitler nasıl uygulanır kısmını değiştirdim. Yoksa hata veriyordu

@SAKi hocam ben ders çalışabiliyorum eğer çok hızlıda çalıştırmıyorsam. Kafama da bir kulaklık taktıysam bitip bitmediğini bile anlamıyorum. Salondan da biraz duyuluyor ama (benim için) rahatsız edici değil evde küçük bebek/çocuk varsa orası başka. Arada vik-vik sesler yapıyordu biraz yağlayınca düzeldi kremi ile
Bu kısımda ise benim makinemde neden anlamıyorum ama yazma esnasında çok yüksek bir ses var, yanında uyuyabileceğim bir düzeyde değil asla, hatta evde eski bir dolabın içerisini ses yalıtım süngerleriyle kaplayıp yazıcıyı da onun içinde çalıştırma gibi bir düşüncem var, sanırım bana defolu veya sıkıntılı bir ürün gelmiş fakat ben internette çok daha korkunç yazılar da okuduğumdan daha önce, iade edip bir kez daha işimi şansa bırakmak istemedim. Başka odadayken çekilebilir bir halde.
Merhaba Artillery sidewinder X4 Pro ver elimde 2 adet fakat ne yaptıysam baskımı tablaya yapıştıramıyorum yapışsa bile baskı bitmeye yakın tabladan kopuyor bunun için yardımcı olursanız sevinirim
Farklı filamentler aldığımda bende de aynı sıkıntı oldu, Nanelab filamentlerde sıkıntı çıkmazken Porima'ları tablaya bir türlü yapıştıramadım. Çözümü en son 10-15 mm/s ilk katman baskı hızlarında ve yüksek nozzle sıcaklıklarında buldum, şu an bir problemim yok.
Merhabalar, ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. Kalibrasyon vs hepsi okey.(manuel yapamıyorum ekran izin vermiyor, oto ve yazılımla yaptım) ne denediysem olmadı çözümü nedir
Farklı filament denediniz mi? Manuel yapmadığınız sürece çok sağlıklı olmayacaktır kalibrasyon ama ben anlayamadım neden yapamadığınızı.
orca ya nasıl konfigürasyon dosyalarını yüklüuoruz?

orca ya nasıl konfigürasyon dosyalarını yüklüuoruz?

hocam bende şöyle bir problem var: şimdi yazıcıyla gelen flash bellekteki modellerin baskısını sorunsuz alıyorum ama kendim bir model alıp attığımda model kesinlikle bozuluyor sebebi nedir nasıl düzelteceğim
Artillery Sidewinder X4 Pro Orca Profile by SmoTech 3D | Download free STL model | Printables.com yanlış hatırlamıyorsam bu linkte anlatıldığı gibi yapmıştım fakat config dosyasını Artillery'nin kendi sitesinden indirip kurmuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı