Artisan Type99 vs Zero

Normalde TYPE-99 XSOFT alacaktım en kontrollüsü olduğu için fakat adamlar bu modelin XSOFT olanını getirmemiş. ZERO olanın ise XSOFT u var. Bu noktada nasıl bir tercih yapmalıyım sizce ?

Son düzenleme:
Zero bir tık daha ağır bir pad XSOFT daha da yumuşaklık katacağı için daha da ağır olur. Size kalmış.

Zero bir tık daha ağır bir pad XSOFT daha da yumuşaklık katacağı için daha da ağır olur. Size kalmış.
Hocam yüzey hızı olarak TYPE99 daha kontrollü diye biliyorum. CS2'de falan daha iyi olur dimi ? Yumuşaklığa göre karar vermektense modele göre karar vermek daha mantıklı gibi geliyor.

TYPE 99 SOFT ile ZERO XSOFT arasında kontrol açısından TYPE 99 daha mı iyi olur ?

Hocam yüzey hızı olarak TYPE99 daha kontrollü diye biliyorum. CS2'de falan daha iyi olur dimi ? Yumuşaklığa göre karar vermektense modele göre karar vermek daha mantıklı gibi geliyor.

TYPE 99 SOFT ile ZERO XSOFT arasında kontrol açısından TYPE 99 daha mı iyi olur ?
Kalınlık-yumuşaklık=kontrol hocam. XSOFT modelinde SOFT'a göre daha çok içe göçme olur ve buda kontrol sağlar. Bu arada zero daha ağır bir pad.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı