narkzoa Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, sürekli bu Steam Artwork kodu değişiyor. Güncel kod varsa atabilir misiniz? Ve nereden öğrendiğinizi de yazarsanız şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar, sürekli bu Steam Artwork kodu değişiyor. Güncel kod varsa atabilir misiniz? Ve nereden öğrendiğinizi de yazarsanız şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm Mustafa.Kaan 15 Mayıs 2025 $J('#image_width').val(1000).attr('id',''), $J('#image_height').val(1).attr('id',''); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım.
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''), $J('#image_height').val(1).attr('id',''); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.689 Makaleler 2 Çözümler 1.656 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 $J('#image_width').val(1000).attr('id',''), $J('#image_height').val(1).attr('id',''); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım. Artı 0 Eksi Çözüm
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''), $J('#image_height').val(1).attr('id',''); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım.
KS KS narkzoa Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: $J('#image_width').VAL(1000).attr('ID',"), $J('#image_height').VAL(1).attr('ID',"); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: $J('#image_width').VAL(1000).attr('ID',"), $J('#image_height').VAL(1).attr('ID',"); Bir deneyin, kendim pek anlamam kod işlerinden. Dediğiniz cümleyi kod yazdırmak için prompt olarak kullandım. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam sağ olun.