Aryond A24 v1.1 nasıldır?

Monster bilgisayar sektöründe o işi beceremediği gibi, monitör sektöründe de beceremiyor. Hem muadillerine göre daha kalitesiz bir görüntü sunuyor hemde gamebooster, gamepower gibi markalar gibi bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor.

Sana önerim budur:
G-Sync arıyorum, öneri için teşekkürler. Sadece negatif yanlarını sormak istemiştim.

G-Sync arıyorum, öneri için teşekkürler. Sadece negatif yanlarını sormak istemiştim.
Freesync üzerinden gsync açılabiliyor. Onu derdetmene gerek yok. Birde üstte gsync monitörde ghosting olacağını sanmıyorum demişsin ama gsync ghosting e hiçbir şekilde etki etmiyor. Bunu bilmeni istedim.

Eksi yanları dediğim gibi. Hem muadilleriden daha kötü hem de kalitesiz bir monitör.

Freesync üzerinden gsync açılabiliyor. Onu derdetmene gerek yok. Birde üstte gsync monitörde ghosting olacağını sanmıyorum demişsin ama gsync ghosting e hiçbir şekilde etki etmiyor. Bunu bilmeni istedim.

Eksi yanları dediğim gibi. Hem muadilleriden daha kötü hem de kalitesiz bir monitör.
o zaman neden g sync diye bir özellik var? orijinal g sync bulunması bir ekstra sağlamaz mı, ve hala sormak istediğim şey eksi yönleri, ghosting sıkıntısı yaşayan 1 kişiye rastladım şu ana kadar.

o zaman neden g sync diye bir özellik var? orijinal g sync bulunması bir ekstra sağlamaz mı, ve hala sormak istediğim şey eksi yönleri, ghosting sıkıntısı yaşayan 1 kişiye rastladım şu ana kadar.
ucuz ve güzel geldi, ghosting sıkıntısı yaşamaz isem bu monitör 10 üzerinden 13 falan benim için

ucuz ve güzel geldi, ghosting sıkıntısı yaşamaz isem bu monitör 10 üzerinden 13 falan benim için
G-sync ikiye ayrılıyor. Bir yazılım ile olan bir de modüler gsync. Ha aralarında tabii fark var ama aman aman bir şey değil bu. Gsync dediğimiz FPS ve Hz değeri uyuşmadığında olan yırtılmaları önlemek için var.
İps panel olduğu için ghosting olması zor. Size anlatmak istediğim aynı fiyata hatta daha ucuza daha iyileri var. Kalitesiz olduğu için onları almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı