Aryond A27 v2 vs Viewsonic VX2779-HD Pro

Fast IPS olan galiba 23.8 inç olanı. Ben 27 inç zorunlu değilse 23.8 inç olanı tercih ederdim.

AOC 27" 27G4XE 180Hz 0.5ms(MPRT) 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Aralarındaki fark nedir?

AOC 27" 27G4XE 180Hz 0.5ms(MPRT) 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Aralarındaki fark nedir?
AOC olanın kontrastı, tepki süresi ve parlaklığı daha iyi.

Tepki süreleri ikisinde de 1ms. Neredeyse bütün özellikler aynı yazıyor.

AOC GtG olarak 1MS. Diğer monitör MPRT olarak 1MS. MPRT sistemi görüntü kalitesini berbat hale getirip MS değerini azaltmaya yarıyor. AOC monitörde MPRT sisteminde 0.5 ms e kadar düşüyor. Kontrast oranı ve parlaklıkta da AOC daha iyi.

AOC GtG olarak 1ms. Diğer monitör MPRT olarak 1ms. MPRT sistemi görüntü kalitesini berbat hale getirip ms değerini azaltmaya yarıyor. AOC monitörde MPRT sisteminde 0.5 ms e kadar düşüyor. Kontrast oranı ve parlaklıkta da AOC daha iyi.

Yani AOC alırsam pişman olmam ve sen AOC öneriyorsun. Bu işlerden anlıyorsun gibi duruyor hocam sana güvendim alacağım.

Yani AOC alırsam pişman olmam ve sen AOC öneriyorsun. Bu işlerden anlıyorsun gibi duruyor hocam sana güvendim alacağım.
AOC iyi bir markadır ancak ben bu modelini öneriyorum.
Görüntü kalitesi daha iyi yukardaki AOC a göre.

AOC iyi bir markadır ancak ben bu modelini öneriyorum.
Görüntü kalitesi daha iyi yukarıdaki AOC'a göre.

Ne anlamda daha iyi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı