Fast IPS olan galiba 23.8 inç olanı. Ben 27 inç zorunlu değilse 23.8 inç olanı tercih ederdim.
AOC olanın kontrastı, tepki süresi ve parlaklığı daha iyi.AOC 27" 27G4XE 180Hz 0.5ms(MPRT) 1ms(GtG) HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2779-HD-PRO ITOPYA'dawww.itopya.com
Aralarındaki fark nedir?
AOC olanın kontrastı, tepki süresi ve parlaklığı daha iyi.
Tepki süreleri ikisinde de 1ms. Neredeyse bütün özellikler aynı yazıyor.
ViewSonic VX2779-HD-PRO - AOC 27G4XE Karşılaştırması - Epey
Epey - ViewSonic VX2779-HD-PRO - AOC 27G4XE özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
AOC GtG olarak 1ms. Diğer monitör MPRT olarak 1ms. MPRT sistemi görüntü kalitesini berbat hale getirip ms değerini azaltmaya yarıyor. AOC monitörde MPRT sisteminde 0.5 ms e kadar düşüyor. Kontrast oranı ve parlaklıkta da AOC daha iyi.
AOC iyi bir markadır ancak ben bu modelini öneriyorum.Yani AOC alırsam pişman olmam ve sen AOC öneriyorsun. Bu işlerden anlıyorsun gibi duruyor hocam sana güvendim alacağım.
AOC iyi bir markadır ancak ben bu modelini öneriyorum.
Görüntü kalitesi daha iyi yukarıdaki AOC'a göre.AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Görüntü kalitesi daha iyi. Yükseklik ayarı yapılabiliyor daha kullanışlı kısacası.Ne anlamda daha iyi?
Görüntü kalitesi daha iyi. Yükseklik ayarı yapılabiliyor daha kullanışlı kısacası.
Evet daha akıcı oluyor. Detaylı karşılaştırmaya bakabilirsiniz.Piksel yoğunluğu fazlalığı görüntü kalitesini iyileştiriyor mu?