Evet daha akıcı oluyor. Detaylı karşılaştırmaya bakabilirsiniz.
AOC 24G4X - AOC 27G4XE Karşılaştırması - Epey
Epey - AOC 24G4X - AOC 27G4XE özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Peki bu monitor AOC ile kapışabilir mi yoksa AOC her türlü daha mı iyi.MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G274F ITOPYA'dawww.itopya.com
Piksel yoğunluğu az ve 27 inçte piksel sayabilirsiniz. Onun dışında çok farkları yok ben AOC tarafındayım halen.
Piksel yoğunluğu az ve 27 inçte piksel sayabilirsiniz. Onun dışında çok farkları yok ben AOC tarafındayım halen.
AOC monitörde piksel sayamaz mıyım? 27 ve 32 inch monitörlerde piksel sayabilirsiniz diyen çok fakat o zaman neden alınıyor anlamış değilim.
AOC'un bu modelinde 27 inç olsa da saymazsınız. Bende bu modeli öneriyorum zaten.
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Görüntü farkını hissetmezsiniz. 27 inç istiyorsanız 27 inç olanını alın.23.8 bana sorarsanız fazla küçük. 27 inçle daha rahat bir kullanım hissedeceğimi düşünüyorum. Aralarındaki görüntü farkı ne kadar büyük?
Hissetmezsiniz. 27 inç olanını alın.
Dddd seni de çok uğraştırdım ve sende bıktın sanırım. Sağ ol ilgin için 27'yi alacağım.
Görüntü farkını hissetmezsiniz. 27 inç istiyorsanız 27 inç olanını alın.