Bu tarz bir videoya denk gelmiştim geçenlerde. Sadece doğru zamanda zıplama yaparsanız kurtulma şansınız oluyordu. Fakat asansör düşerken ne zaman yere çakılacağını bilmen imkansız. Sonuçta yine kurtulamıyorsun. Ya da şansa zıplıyorsun tahmin edip. Ayrıca asansörün düşmesi için çok eski filan olması lazım. Asansörlerde birden fazla halat bulunur.
Hocam, tam düşerken zıplarsanız, ölmezsiniz. Eğer zıplarsanız asansör ile temasınız olmadığı için zarar görmezsiniz. Eğer zıplamak yerine başka çözüm ararsanız, yüz üstü asansöre yatmanız gerekir. @Webcam kullanan insan
Hepsini sizden öğrendim
Bu konu bu forumda tartışılmıştı. Asansör düşerken kazandığın eylemsizlik kuvveti senin asansörde zıplamanı yeneceği için yine aşağıya sert şekilde vuracaksın. Çarpmanın şiddeti ve kuvveti ile bacakların kırılabilir veya ölebilirsin
Hocam, tam düşerken zıplarsanız, ölmezsiniz. Eğer zıplarsanız asansör ile temasınız olmadığı için zarar görmezsiniz. Eğer zıplamak yerine başka çözüm ararsanız, yüz üstü asansöre yatmanız gerekir. @Webcam kullanan insan
Hepsini sizden öğrendim
Çok kısa bir an var. Eğer doğru zamanda hamle yaparsanız alacağınız darbeyi bir miktar düşürebiliyorsunuz.
Gerçi ne kadar yüksekten düştüğü de önemli. Yani eğer doğru hamle yapılırsa ölüm yerine kırıklarla atlatma şansınız var. Ama % 1 ihtimal diyelim, zor.
Asansörü daha da hızlandırmak dışında hiçbir işe yaramaz. Öyle bir durumda yanınız da birileri varsa yere yatmasını söyleyin, sonra siz de onların üstüne yatın onlar enerjinin büyük kısmını çekeceği için yaşama ihtimaliniz artar. Tek iseniz şahadet getirip yere uzanın, şanslıysanız ve asansör çok yüksekten düşmüyorsa büyük ihtimal kurtulursunuz.