Asansörde kaldım

Asansör bile size dayanamadı ya hocam daha ne diyelim. Bende bu şans varken o asansörün halatı bile kopar...
Hocam bizim hatamız bana niye dayanamasın yaa
Kopmaz hocam korkmayın, 5 halatın hangisi kopacak. Hem de bu asansör 1 değil 1.25.

Arkadaşlar demeyi unuttum. Asansörlerinizin motorunu özel yaptırınca hızını 1 den yüksek yaptırabiliyorsunuz. Bu 1.25.

Korkmadınız mı? Ben olsam çok korkardım . Asansör de ölmek en büyük korkularımdan birisi. Bu arada geçmiş olsun. Bir daha yaşamamanız dileğimle.
Asansörde ölmeniz ölmeniz mümkün değil eğer arizonada çölün ortasında değilseniz veya kalp hastalığınız yoksa.

Üstteki asansör deliğinden çıkıp asansör boşluğundaki merdivenlerden tırmanarak yukarıya çıkıyorsun. Sonra eline bi levye gelecek ve can dostun olacak. Bi' dakika o Half Life'dı.

Hocam yha ya devam lütfen.

O tür değil de ipi falan kopup yere çakılıyor ya o çok büyük korkum .
Hocam 5 halat var onlar kopmaz imkansız. Koparılır ancak kopmaz.
Asansörde ölmeniz ölmeniz mümkün değil eğer arizonada çölün ortasında değilseniz veya kalp hastalığınız yoksa.
Aynen hocam.
Üstteki asansör deliğinden çıkıp asansör boşluğundaki merdivenlerden tırmanarak yukarıya çıkıyorsun. Sonra eline bi levye gelecek ve can dostun olacak. Bi' dakika o Half Life'dı.
Hocam onlar Türk asansörlerinde yok
Hocam yha ya devam lütfen.
Anlamadım hocam?
Hocam asansörde kalırsanız ne yapmanız gerektiği hakkında blogum var, okuyun yardımı dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…