Asansörde kaldım

Asansör bile size dayanamadı ya hocam daha ne diyelim. Bende bu şans varken o asansörün halatı bile kopar... :D
Hocam bizim hatamız bana niye dayanamasın yaa :D
Kopmaz hocam korkmayın, 5 halatın hangisi kopacak. Hem de bu asansör 1 değil 1.25.

Arkadaşlar demeyi unuttum. Asansörlerinizin motorunu özel yaptırınca hızını 1 den yüksek yaptırabiliyorsunuz. Bu 1.25.

Hocam asansörcüyüm bunu her gün yapıyorum :D
Merak etmeyin, size suikast düzenleyecek kadar düşmanınız yoksa asansörde ölmezsiniz. Boşuna mı bu kadar tedbir :D

O tür değil de ipi falan kopup yere çakılıyor ya o çok büyük korkum 😀.

Korkmadınız mı? Ben olsam çok korkardım 😀. Asansör de ölmek en büyük korkularımdan birisi. Bu arada geçmiş olsun. Bir daha yaşamamanız dileğimle.
Asansörde ölmeniz ölmeniz mümkün değil eğer arizonada çölün ortasında değilseniz veya kalp hastalığınız yoksa.

Üstteki asansör deliğinden çıkıp asansör boşluğundaki merdivenlerden tırmanarak yukarıya çıkıyorsun. Sonra eline bi levye gelecek ve can dostun olacak. Bi' dakika o Half Life'dı. 😄

Asansörcüyüm hocam çıkmak için teknikler var anlatmak isterdim ancak biraz işçilik gerektirir yani kapının oradan bazı yerlerden bir şeyler açarak çıkıyorsunuz. Anlatmak isterdim ancak 220V ile olduğu için bilmek gerekiyor.

Kim hocam :D.

Her gün oluyor hocam :D.

Ek olarak hocam 3 kişi çalışıyoruz birisi çıkartır illa :D.

Hocam yha ya devam lütfen.

Ben bir kez asansörde kaldım, gerçekten bunun gibi olmuştum.😁😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O tür değil de ipi falan kopup yere çakılıyor ya o çok büyük korkum 😀.
Hocam 5 halat var onlar kopmaz imkansız. Koparılır ancak kopmaz.
Asansörde ölmeniz ölmeniz mümkün değil eğer arizonada çölün ortasında değilseniz veya kalp hastalığınız yoksa.
Aynen hocam.
Üstteki asansör deliğinden çıkıp asansör boşluğundaki merdivenlerden tırmanarak yukarıya çıkıyorsun. Sonra eline bi levye gelecek ve can dostun olacak. Bi' dakika o Half Life'dı. 😄
Hocam onlar Türk asansörlerinde yok :D
Hocam yha ya devam lütfen.
Anlamadım hocam?
Ben bir kez asansörde kaldım, gerçekten bunun gibi olmuştum.😁😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam asansörde kalırsanız ne yapmanız gerektiği hakkında blogum var, okuyun yardımı dokunur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı