Nedir bu sendeki asansör fantazisi? İmkanın olsa oraya taşınacaksın. Çok sayıda asansör konun var. Özel anılar mı bıraktın içerisinde?

Merhabalar. Son günlerde fark ettim de, pek fazla boş konu gördüm. Sebebi boş insanların çok fazla boş konu açarak technopat'ı kullanmasıymış. Bu konuyu rehin aldım. eğer bir kaç gün içerisinde daha faydalı konu açacağınıza söz vermezseniz ve 3.000.000$(!) ödeme yapmazsanız konuyu havaya uçuracağım.Merhabalar. Son günlerde fark ettim de, pek fazla asansör arızası gördüm. Sebebi bilmeyen insanların asansöre aşırı yük yükleyerek, vurarak, kırarak kullanmasıymış. Bütün asansörleri rehin aldım. Eğer bir kaç gün içerisinde bana asansörleri düzgün kullanacağınıza dair söz vermezseniz ve 1.000.000$(!) ödeme yapmazsanız asansörlerinizi uçuracağım. Saygılarımla, iyi akşamlar.
Webcam Kullanan İnsan
Asansörcü
NASA'nın herkesten sakladığı uzaylı teknolojisi. Var olup, olmadığı bilinmiyor. Varsayımlar üzerinden komplo teorileri üretiliyor.Hocam çok açıklayıcı oldu fakat hâlâ asansör ne?
NASA'nın herkesten sakladığı uzaylı teknolojisi. Var olup, olmadığı bilinmiyor. Varsayımlar üzerinden komplo teorileri üretiliyor.
Amerikanyanın oyunları bunlarAh teşekkür ederim şimdi anladım dış güçlerin olayları.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.