FurkanOZKAYA
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Tekrardan merhabalar arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki; üç veya dört gün önce bir sistem toplama konusu açmıştım. Technopat ailesinin de tavsiyeleri ve yardımlarıyla bu sistemde değişiklikler yapmaya karar verdim. Katılan herkese teşekkürler. Yeni sistemi sizlerle paylaşıyorum;
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart: ASUS Rampage V Extreme Intel X99 Soket 2011V3 8 Slot DDR4 3000Mhz
İşlemci: Intel Core i7 5960X Soket 2011V3 8 Çekirdekli 3.0GHz 20MB Önbellek 140w İşlemci
Ekran Kartı: Sapphire R9 295X2 GDDR5 8GB 1024Bit(512Bit*2) AMD Radeon
RAM: CORSAIR 16GB (4x4GB) Vengeance DDR4 2800MHz CL16 Ouad Kit Ram
İşlemci Soğutucu: CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H110 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
PSU: CORSAIR PROFESSİONAL SERİES HXi 80PLUS PLATINUM 850W
KASA: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 780T FULL TOWER BEYAZ PENCERELİ
Monitör: PHILIPS 28" 288P6LJEB/00 4K ULTRA HD MONİTÖR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SSD & HDD, Klavye & Mouse, Kulaklık vb. parçalar hali hazırda mevcut arkadaşlar.
Eğer tavsiyeniz vs. varsa yine yorumlara açığım her zaman. Makinayı topladıktan sonra YouTube videosu çekerek burada paylaşacağım arkadaşlar.
Ayrıca Videoda; Benchmark testleri, montaj, kurulum vb. kısımlar olacak.
Ankete de katılırsanız sevinirim =)
Biliyorsunuz ki; üç veya dört gün önce bir sistem toplama konusu açmıştım. Technopat ailesinin de tavsiyeleri ve yardımlarıyla bu sistemde değişiklikler yapmaya karar verdim. Katılan herkese teşekkürler. Yeni sistemi sizlerle paylaşıyorum;
Anakart: ASUS Rampage V Extreme Intel X99 Soket 2011V3 8 Slot DDR4 3000Mhz
İşlemci: Intel Core i7 5960X Soket 2011V3 8 Çekirdekli 3.0GHz 20MB Önbellek 140w İşlemci
Ekran Kartı: Sapphire R9 295X2 GDDR5 8GB 1024Bit(512Bit*2) AMD Radeon
RAM: CORSAIR 16GB (4x4GB) Vengeance DDR4 2800MHz CL16 Ouad Kit Ram
İşlemci Soğutucu: CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H110 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
PSU: CORSAIR PROFESSİONAL SERİES HXi 80PLUS PLATINUM 850W
KASA: CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 780T FULL TOWER BEYAZ PENCERELİ
Monitör: PHILIPS 28" 288P6LJEB/00 4K ULTRA HD MONİTÖR
SSD & HDD, Klavye & Mouse, Kulaklık vb. parçalar hali hazırda mevcut arkadaşlar.
Eğer tavsiyeniz vs. varsa yine yorumlara açığım her zaman. Makinayı topladıktan sonra YouTube videosu çekerek burada paylaşacağım arkadaşlar.
Ayrıca Videoda; Benchmark testleri, montaj, kurulum vb. kısımlar olacak.
Ankete de katılırsanız sevinirim =)