ASC Program sorunu

gremnn

Centipat
Ben temizlik için Advanced System Care adlı programı kullandım ama PC 140+ FPS aldığım oyunda birden 40 30'lara düştüm. PC laptop, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu uygulamayı lütfen kullanmayın. Sistemi hızlandırdım diye gerekli dosyaları siliyor. Ayrıca kendi veritabanına göre sistem ayarlarını değiştiriyor. Faydadan çok zararı var diye sürekli söylüyoruz.
İlk olarak IOBit ait tüm yazılımları, bağlantıdaki yazılım ile kaldırın. Ya da ayarlarını da kontrol edebilirsin. Eğer varsayılan alma filan varsa al.
Screenshot_15.png

Screenshot_16.png

Screenshot_17.png

Screenshot_18.png
Değiştirdiği ayarları bilmediğim için Wise registry cleaner yükleyin.
Sistem ayarlama kısmına gelin.
Tümünü seç ve en sağdaki Sistem varsayılanları ayarına tıklayın.

Screenshot_14.png

İstiyorsanız ayar çek diyerek Wise RC önerdiği ayarları uygulayabilirsiniz. Ben ayar çekilmiş şekilde kullanıyorum. Herhangi bir yavaşlama hissetmiyorum. Bu arada yazılımı sadece bunun için kullanın. Kayıt defteri temizliği önermiyorum.

Bu işlemlerden sonra tüm uygulamaları kapatın. Bağlantıda önerilen 1. ve 2. adımları uygulayın.
Sorun çözülmezse yeni kullanıcı hesabı oluşturmayı ya da temiz kurulum yapmayı deneyin.
Windows'un sunduğu kendi temizleme ayarları ve disk birleştirme yeterli olacaktır.
Windows 10 - Disk temizleme
Windows 10 - Disk birleştirme
Disk birleştirmeyi SSD kullanıyorsan önermiyorum. Hatta Windows'un otomatik birleştirme ayarı açıksa kapatın. Ayrıca yazılım istiyorsanız Wise disk cleaner disk temizleme için yeterlidir.
Dizüstü bilgisayar için ayrıca şu ayarları öneririm.

Son düzenleme:
Antivirüs programlarının IObit'i zararlı yazılım olarak görmesi dileğiyle 😂 Sadece oyun oynayan, internette takılan kullanıcıysanız Windows'un kendi temizlik, bakım ve onarım araçları yeterlidir. Ancak normalden fazla program yükle/kaldır yapıyorsanız, kullandığınız programlar da fazlaysa CCleaner ve Wise Registry Cleaner programlarını kullanarak gereksiz dosya ve kayıt defteri girdilerini temizleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı